Те теглят кредити, за да плащат социални разходи, допълни Делян

...
Те теглят кредити, за да плащат социални разходи, допълни Делян
Коментари Харесай

Делян Добрев: Асен Василев е източил 5.4 млрд. от българската енергетика

Те теглят заеми, с цел да заплащат обществени разноски, добави Делян Добрев:

„ Това напомпва инфлацията. Не влизаме в еврозоната поради „ Промяната “

Калин Стоянов се потвърди като сполучлив вътрешен министър, твърди Делян Добрев. По отношение на оставката на основния секретар Живко Коцев и последвалото ѝ отдръпване, той счита, че за това би трябвало да бъде питан Николай Денков.

„ Защото те са го предиздвикали. Не мога да схвана за какво пазят по този начин гневно шефката на Агенция „ Митници “, за която съдът реши, че има задоволително доказателства да остане, най-малко на този стадий, в пандиза. Те стоят твърдо зад нея, както и зад въпросния основен секретар, който е сниман със скъпи часовници и по бански дружно с контрабандистите, тъй като ги е боязън, че те ще стартират да сочат нагоре. Ще стартират да споделят, че висшето ръководство на страната – в лицето на финансовия министър, може би и на премиера, са имали съпричастност към това, което се  е случило. В медиите излезе информация, че са хванати хиляди мастърбоксове с цигари. Локации, които са пращани с есемеси сред контрабандистите и цялата тази групичка, която е взела участие.
Единственото пояснение е, че те имат съпричастност и по тази причина в този момент ги пазят “, съобщи Делян Добрев.

„ Запомних „ Промяната “ с битката им за съветски нефт през последната година и отвод да махнем дерогацията. Ако се наложи в идващия парламент да се гласоподава кабинет сред ГЕРБ и Политическа партия, аз още веднъж ще гласоподавам срещу “, сподели Добрев.

Източник: БНР

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР