Те способстват за нормализирането на обменните процеси и притежават отрицателна

...
Те способстват за нормализирането на обменните процеси и притежават отрицателна
Коментари Харесай

Топ 5 на продуктите, изгарящи мазнините

Те способстват за нормализирането на обменните процеси и имат „ негативна калоричност ”.

За да се отслабне би трябвало да ядем по-малко и се движим повече, с цел да се изгарят мазнините. От тази елементарна истина отърване няма. Добрата вест за отслабването е, че то може да бъде ускорено, в случай че постоянно се използват артикули, които бързо и ефикасно изгарят мазнините.

Те способстват за нормализацията на обменните процеси и имат така наречен негативна калоричност. Запомнете обаче, че с цел да отслабнете би трябвало да изразходвате повече калории, в сравнение с употребявате. А продуктите, за които ще стане дума, оказват помощ да се форсира процеса на отслабването.

1. Джинджифил за изгаряне на мазнини 

Джинджифилът съдържа огромно количество ефирни масла, които при попадането в стомаха симулират неговата интензивност. Така се форсира обмяната на веществата, което способства за по бързото изгаряне на мазнините. Джинджифилът също по този начин усъвършенства положението на кожата като я прави по-еластична.

2. Млечни артикули

Млечните артикули (без пълномасленото мляко) оказват помощ за бързото изгаряне на мазнините в коремната област. Те способстват за увеличението на хормона калцитриол, който форсира обмяната на веществата и окисляването на мазнините. Калция, който се съдържа в млените артикули, е кадърен да се свързва с мазнините, затруднявайки усвояването им в червата. Според диетолозите постоянната приложимост на обезмаслена извара или кисело мляко способстват за отслабването. Те съдържат и доста лесноусвояеми протеин, който също форсира мастния метаболизъм.

3. Зеле – за изгаряне на мазнините 

За тази цел са подобаващи всички типове зеле: бюкселско, савойско, пекинско, броколи и най-обикновеното, което е като четка за червата, отвеждайки всички шлаки и отрови. Зелето е зарзават с негативна калоричност. Това значи, че за преработката му организмът би трябвало да изхаби повече сила, колкото ще получи. Затова зеле може да се яде без никакви количествени ограничавания.

4. Грейпфрут

Редовната приложимост на грейпфрути оказва помощ да се смъкват непотребните килограми. Изследователи от Калифорния са разкрили, че използването на грейпфрути води до намаляване, което е обусловено от химичните им свойства. Този цитрусов плод съдържа огромно количество витамина С и други биологически дейни субстанции, способстващи за понижаването на тежестта. Грейпфрутът е богат на флавоноиди, притежаващи мощен пикочогонен резултат, което усилва разграждането на мазнините.

5. Зелен чай 

Диетолозите назовават зеления чай “един от най-мощните убийци на мазнини ”. Многобройни проучвания демонстрират, че екстракта от зелен чай способства за ускоряването на обмяната на веществата. Освен това зеленият чай усъвършенства настроението, има противоракови свойства и оказва помощ за предотвратяването на сърдечно-съдови болести. В зеления чай се съдържа огромно количество кофеин, ускоряващ процеса на изгарянето на мазнините. За постигането на позитивен резултат е належащо да се изпиват по 3 чашки на ден от тази напитка.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР