Те си устроиха едноседмична оргия със секс и наркотици: танцуваха

...
Те си устроиха едноседмична оргия със секс и наркотици: танцуваха
Коментари Харесай

Секс, наркотици, вирус: Купонът на елитите във Венецуела по време на пандемия

Те си устроиха едноседмична оргия със секс и опиати: танцуваха по плажовете с бял пясък на карибски остров с проститутки от Европа, някои си правеха селфита с фамозни латино попзвезди.

Но за няколко нищо неподозиращи деца на венецуелския ръководещ хайлайф, коронавирусът се разпространяваше сред тях.

За някои от венецуелските наперени " Боличикос " - привилегированите издънки на социалистическата гражданска война, купонът не е спрял макар разрастващата се пандемия в една страна, към този момент изумена от рецесия. Досега вирусът е предизвикал единствено 7 доказани смъртни случая във Венецуела. Но пандемията крие голям капацитет да смаже една към този момент осакатена здравна система, в която в лечебните заведения няма вода, ток и други базисни материали.

Не е ясно какъв брой хора са се заразили предишния месец на купона на архипелага Лос Рокес. Но буйното празненство стана клъстър на болестта, който съществено обезпокои най-високите етажи на властта и провокира възмущение измежду венецуелците, които от седмици са се заключили у дома.

" Имаше едно празненство, на един остров, и на практика всеки участвал на него даде позитивен тест ", сподели борещият се за оцеляване водач Николас Мадуро по държавната телевизия на 20 март.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР