Те ще отговарят за смъртта на възрастния мъж, разкрил, че

...
Те ще отговарят за смъртта на възрастния мъж, разкрил, че
Коментари Харесай

Дъщерята и зетя на убития дядо с обвинения

Те ще дават отговор за гибелта на възрастния мъж, разкрил, че внучките му се отглеждат сред четири стени, заяви Нова телевизия.

87-годишният Стефан Янев е разгласен за търсене на 12 февруари. В сряда беше открит и трупът на Янев, а щерка му и шурей му бяха арестувани като обвинени.

Момичетата, които Янев се пробва да избави, са на 13, 14 и 18 години. Животът им минава сред четирите стени на апартамент в „ Люлин”. Без другари и без учебно заведение. Не са ходили даже на детска градина. Решението било на родителите. Майката споделя, че просто не харесвала българското обучение.

Децата и родителите делели една дребна стая. Не общували със съседите си. Някои от тях настояват, че родителите били почитатели на „ черква, която ги подпомагала”. Пак съгласно съседи, възрастният мъж е пребиван постоянно от личната си щерка. Карали се за битови сметки. От Община Люлин разбрали, че децата не вървят на учебно заведение и пробвали да се срещнат с родителите. Но безуспешно…

Социалните също не знаели, че в фамилията има проблем. При тях нямало сигнали. Попаднали пред жилището инцидентно през 2011 година след сигнал за пожар. Не разбрали обаче, че децата са били неглижирани. В Министерство на вътрешните работи имало тъжби. Бащата и дъщерята с е оплаквали един от различен - главно от неплатени сметки.

Преди да бъде погубен пенсионера, служителите на реда още веднъж ревизирали адреса. Съседка твърдяла, че е дядото е пребит от щерка си. Отзовалият се на сигнала патрул обаче не чул звук и крясъци от жилището. И никой не отворил вратата. Не можели да влязат вътре без да са сигурни, че нечий живот е заплашен. Междувременно стана ясно, че децата ще бъдат настанени в спешен център.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР