Те ще допълват съществуващите държавни и професионални пенсии за труд,

...
Те ще допълват съществуващите държавни и професионални пенсии за труд,
Коментари Харесай

Съдбовна Информация За Настоящите И Бъдещи Български Пенсионери! Вече Всички Се В Кюпа!

Те ще допълват съществуващите държавни и професионални пенсии за труд, само че няма да заменят или хармонизират националните персонални пенсионни режими. Българският финансов министър Владислав Горанов заяви, че през днешния ден финансовите министри са се договорили също по този начин за общи ограничения против Данък добавена стойност измамите, от които страните-членки губят годишно към 150-160 милиарда евро. Една от ограниченията е въвеждане на минимална ставка от 15% за налога върху добавената стойност в целия Европейски Съюз.

Домбровскис уточни още, че под председателството на България е реализиран забележителен прогрес в основаването на Европейския банков съюз и е направена сделка за създаване на общ европейски финансов пазар.

Вицепрезидентът на Европейска комисия даде обещание поддръжка за присъединението на България към еврозоната, като акцентира, че страната ни, както Швеция и Хърватия, извършва всички стопански критерии за влизане във валутния механизъм ERM II - чакалнята за приемането на еврото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР