Те се влюбили и били много щастливи! Джейми Лий и

...
Те се влюбили и били много щастливи! Джейми Лий и
Коментари Харесай

Момиче отиде в полицията, за да прибере вещите на починалия си любим, това, което откри в портфейла му, я шокира

Те се влюбили и били доста щастливи! Джейми Лий и Люк имали като че ли целия свят, само че гибелта ги разделила. Когато Джейми отишла в полицията, с цел да прибере движимостите на обичания си, разкрила нещо, което я шокирало.

Двамата млади австралийци се срещнали на боен транспортен съд, където работили. Влюбили се от пръв взор и станали неразделни. Когато свършила службата им на кораба, Люк се върнал към предходната си работа на елекричар. И точно това се оказало съдбовно. 

Един ден той работил на покрива на къща в предградието на Сидни. Преди това изключил тока, с цел да не се стигне до повреда. Но въпреки всичко секунди по-късно токов удар умъртвил младия мъж. Оказало се, че на мястото било включено и незаконно електричество, за което Люк нямал визия.

Джейми мъчно се справяла със гибелта на младия си обичан. Когато казусът бил завършен от полицията, те й разрешили да прибере персоналните му движимости. Отваряйки портфейла му, Джейми изпаднала в потрес. Там разкрила касова записка, от която ставало ясно, че й е купил годежен пръстен. 



Оказало се, че Люк желал същия ден да предложи брак на приятелката си, само че нелепата му гибел попречила на това. 

Превод: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР