Те се събраха, разкри източник пред US Weekly. Амбър се

...
Те се събраха, разкри източник пред US Weekly. Амбър се
Коментари Харесай

Ахнахме! Скъсаха Толкова Гръмко, Мислехме Си, Че Приключиха Окончателно! Най-Известната Светска Двойка Изненадващо Се Събра! Снимки!

" Те се събраха ", разкри източник пред US Weekly.

" Амбър се усеща доста добре с Илон. Той пък желае да са дружно от самото начало ", добави близкият до двойката. " Тя е щастлива с него. Грижи се за него и мисли, че е обаятелен. Те споделят доста общи ползи и тя го намира за доста образован и забавен, и не прекомерно холивудски. "

21-годишната актриса от " Лигата на справедливостта " и 46-годишният изпълнителен шеф на Tesla се разделиха през август 2017 година след едногодишна връзка, само че и по-късно те бяха забелязвани дружно на разнообразни събития.



Преди време Мъск разяснява пред Rolling Stone, че в действителност е бил влюбен и раздялата го е наранила. Той показа, че желае да има дълга връзка и не се интересува от свалки за една вечер, написа дир.бг.

Преди връзката си с Мъск Хърд беше женена за Джони Деп. Те си споделиха " да " през 2015 година и през 2017 година публично се разведоха. Мъск също има предходни бракове с писателката Джъстин Мъск от 2000 до 2008 година и с актрисата Талула Райли от 2010 до 2012 година и още веднъж от 2013 до 2016 година
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР