Те сами се самосвалят - единия ден единият, другия ден

...
Те сами се самосвалят - единия ден единият, другия ден
Коментари Харесай

Нинова за брака между ГЕРБ и ПП: Бий ме, обичам те

" Те сами се самосвалят - единия ден единият, другия ден другият плаши, че ще подава оставки. Малко е - бий ме, обичам те. ГЕРБ ги бият по всевъзможен метод - през комисии, през законодателство, но като пристигна време за имунитета, " Продължаваме промяната " се хвърлят на врата на Бойко и викат - обичам те. "

Така окачестви връзките сред сътрудниците в ръководството ГЕРБ и " Продължаваме промяната " / " Демократична България " ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Повод за коментара й, който тя даде в коридорите на Народното събрание, бе отхвърлянето на предлагането на Българска социалистическа партия свалянето на имунитета на Бойко Борисов да бъде включено в дневния ред съвещанието. Предложение, отхвърлено и с гласовете на ПП/ДБ.

" Това, което през вчерашния ден се случи сред ръководещите две партии - срещата, резултат няма, съдружно съглашение няма, управническа стратегия няма. Днес Борисов съобщи, че би трябвало по-бързо да се не помни тази среща, тъй като била безплодна и след половин час се събраха да трансформират конституцията. Тази треторазрядна режисура с недобри сценаристи и недобри артисти стартира да омръзва на всички ни. Пред хората се карат, спорят, само че когато се опре до имунитети, до търсене на отговорност, застават тил в тил и стартират да се пазят ", установи огорчено соцлидерката.

" Съдебната промяна завърши, да си го кажем. Целта на правосъдната промяна бе Бойко Методиев Борисов да бъде избавен от правораздаване. Е, реализираха го и в този момент имитират активност. "

Нинова разяснява и отворената врата, която оставиха трите събрали се дружно, с цел да трансформират Конституцията политически сили - ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи, към останалите партии да вземат участие с оферти за промени във висшия закон.

" Когато има импортиран план, в този момент чуваме за три такива, в конституционната комисия и тя проработи, тогава ще създадем нашите оферти. Дотогава няма да участваме в неофициални, скрити или открити диалози ", сподели Нинова.

Тя явно не бе осведомена за решението, взето при срещата сред ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи знакови лица като Делян Пеевски да не вземат участие в комисията за конституционни промени и да се гласоподава още веднъж нейния състав. Това решение прочее бе оповестено броени минути преди изявлението на водача на Българска социалистическа партия. " Сега това ли е новото? А Бойко излиза ли от Външна (комисия - б.р.)? Не, значи пазарлъкът не е цялостен... "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР