Те сами са се затворили в малко и тясно пространство.

...
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство.
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Това не са протести, а антибългарски метеж!

Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги назоваха "катун ", само че в тези 30 дни станахме очевидци на бунт, не на митинг, направляван от лица с незаконни планове. Тяхната цел е да избягат от правораздаването и да употребяват наивността на младите и по-възрастни хора. Това показа за евродепутатът от СДС-ЕНП Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен.

По думите му този бунт можело да се назова "ляво екстремистки ".

За да има митинг, има закони в Европейски Съюз, би трябвало да се изиска позволение от общината. Не може от нарушение на закони да ползваш права. Този бунт е недемократичен и е антибългарски, добави Йорданов в ефира на Bulgaria ON AIR.

,,Президентът Румен Радев желае да употребява протичащото се, с цел да може след година да изиска от тях преизбирането си за втори мандат'', разяснява още той.

Когато стане мъчно, всички плачат за страната, а когато е обикновено - щракат с пръсти. Днешният бунт е против политици, които желаят да ни отдалечат от Кремъл, уточни евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР