Те са знаели, че арестът ми е незаконен произвол. Това

...
Те са знаели, че арестът ми е незаконен произвол. Това
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на една оргия с много уиски и пици на кристали -

Те са знаели, че карцерът ми е противозаконен произвол. Това решение е взето на една оргия - с доста уиски, бяло вино, пици на кристали. И заря поръчали. С единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности.


Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява, че карцерът му на 17 март е бил противозаконен. Той уточни, че след " доста часове ровене " нищо неправилно не е било намерено в дома му.

" Разровиха на децата креватите и не намират нищо. Попълваме протоколи, че няма нищо. Те ми изясняват:  " Съжаляваме, само че би трябвало да ви задържим, по този начин ни е разпоредено ". И аз чух по телефоните по какъв начин споделят: " Да му сложиш белезници " - ей това е партията на смяната ", сподели Бойко Борисов.

По думите му когато предходната година служебното държавно управление е " изчегъртвало " ГЕРБ, за Политическа партия това е било обикновено и вярно. Борисов дефинира държанието им като политическо двуличие.

" Сега ни питат за какво не сме били скачали на служебния кабинет. Абе благи драги, когато Радев ви направи министри, никому незнайни лица, вие с апотеоз обяснявахте " уважаеми господин президент ", а ние се биехме (...) Сега ни приканват да протестираме пред Радев. Ма ние когато протестирахме, вие клечахте начело да му се молите! Това е доста скоро било в историята ", съобщи Борисов.


ГЕРБ упрекват Политическа партия, че до последния си ден са купували от " Газпром " на повишени цени

" До последния си ден " Продължаваме промяната " са купували газ от " Газпром " на повишени цени. Това не може да е от нелепост, нито от доверчивост. Това е толкоз скандално, че няма по какъв начин да е просто от неможене ", сподели някогашният енергиен министър от ГЕРБ Делян Добрев.

Той твърди, че до края на юли България е купувала природен газ от " Винтерсхал Румъния " (ВИЕЕ), благосъстоятелност на " Газпром Швейцария ". Той подсети, че съгласно досегашния контракт с " Газпром " България е купувала газ за 86 евро, а Политическа партия до края на юли са купували на цена 110 евро. Добрев уточни, че стопроцентов притежател на " Винтерсхал " в Румъния е " Газпром Швейцария ", която се има на 100% от " Газпром ".

Бившият енергиен министър съобщи, че затова от ГЕРБ са внесли сигнал в Министерство на вътрешните работи и ДАНС, тъй като считат, че част от тези пари се трансферират в офшорки на Политическа партия, които " печелят от цялата тази скица ".

Лидерът на ГЕРБ сподели още, че през вчерашния ден някогашният енергиен министър от четворната коалиция Александър Николов не е отрекъл, че България е траяла да купува от " Газпром ". " Не отхвърли, само че сподели, че не се е купувало на повишена цена ", съобщи Бойко Борисов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР