Те са влиятелни, известни и контролират огромни богатства. Испанският вестник

...
Те са влиятелни, известни и контролират огромни богатства. Испанският вестник
Коментари Харесай

Това са седемте най-богати двойки в света

Те са авторитетни, известни и управляват големи благосъстояния. Испанският вестник El Pais подрежда седемте най-богати двойки в света:

1. Джеф и Макензи Безос



Основателят и изпълнителен шеф на Amazon тази година доближи до първото място в класацията на Forbes на най-богатите хора в света със положение от 92.6 милиарда $.

Той е женан за писателката Макензи от 24 години. Двамата се срещнали в капиталова компания и една година след началото на връзката им решили да изоставен работата си и да се реалокират в Сиатъл, с цел да основат Amazon.

2. Бил и Мелинда Гейтс



Двамата имат положение от 89.6 милиарда $. Женят се преди 23 години и имат три деца.

Двойката реши да не оставя цялото си положение на наследниците си, а от 2000 година подарява обилни средства на филантропската си организация „ Бил и Мелинда Гейтс “. Тя оказва помощ за възстановяване на здравето на хората в разнообразни страни по света.

3. Марк Закърбърг и Присила Чан



Общото им положение възлиза на 74.2 милиарда $. Основателят на Фейсбук и педиатърката се женят през 2012 година и са родители на две деца.

Те също развиват забележителна филантропска активност и подаряват огромна част от положението си на самодейността Чан-Закърбърг, която влага средства в науката и образованието.

4. Еван Спигел и Миранда Кер



Двамата имат положение от 3.4 милиарда $. Австралийската манекенка и някогашен ангел на Victoria’s Secret се омъжи тази година за създателя и общоприет шеф на Snapchat.

Спигел е един от най-богатите „ милениъли “ в Америка със положение от към 3.4 милиарда $, до момента в който Миранда има към 45 млн. $.

5. Бионсе и Джей Зи



И двамата са сполучливи артисти, родители на три деца и притежатели на положение, оценено на 1.1 милиарда $. Те са известни като краля и кралицата на шоубизнеса.

Двойката се ожени през 2008 година и благосъстоянието й значително идва от музикалните й планове, продажбата на албуми, концерти и международни турнета, както и от софтуерния й бизнес и първокласната й марка шампанско.

6. Иванка Тръмп и Джаред Кушнер



Двамата имат положение от 207 млн. $, само че съгласно CNN, вложенията им тази година може да им донесат 762 млн. $. Иванка Тръмп, щерка на американския президент, се омъжи преди осем години за Кушнер, който има лична империя от недвижими парцели и е консултант на Доналд Тръмп.

Само от вложения в изкуство двойката печели 25 млн. $.

7. Жизел Бюндхен и Том Брейди



Състоянието им се прави оценка на 540 млн. $. Тази двойка е освен привлекателна, само че е и една от най-стабилните в шоубизнеса.

Двамата се ожениха преди осем години. Бюндхен е най-високоплатената манекенка в света, макар че към този момент слезе от стилния подиум. Миналата година тя има доходи от 30.5 млн. $.

Брейди е известният куотърбек на Пейтриътс и е третият най-високоплатен състезател в историята на Националната футболна лига на Съединени американски щати. Само през 2016 година той е проработил 28.8 млн. $ с помощта на кариерата си на играч по американски футбол.

Тук не влизат парите от договорите с марките, на които е рекламно лице.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР