Те са уверени, но и привлекателни, излъчването им е на

...
Те са уверени, но и привлекателни, излъчването им е на
Коментари Харесай

Защо силните жени привличат погрешни мъже?

Те са уверени, само че и привлекателни, излъчването им е на дами, които са минали през редица тествания, само че са съумели да се запазят и да станат още по-мотивирани да реализират триумфи, да се оправят с живота. Силните дами, които не всеки път намират достойните за тях сътрудници в любовта. Защо се случва това?

Защото са даващи
Силните и уверени в себе си дами са добре проведени, знаят по какъв начин да се грижат за себе си и за другите. Те са даряващи грижа, любов и всичко това им се случва доста естествено. Грешката им обаче е, че са великодушни без значение какъв брой им дава отсрещната страна и точно по тази причина притеглят неверните мъже към себе си.

Състрадателни са и се стремят да поправят нещата
Силните дами могат добре да преценят в какви мъже се влюбват. Колко са сполучливи те, кои са слабите им страни. Обичат ги макар техните дефекти, които от време на време могат да са сериозен знак, че този човек не е подобаващ за постоянна връзка, като корист с алкохол, хазарт, опиати, невярност, физически тормоз, мързел. Тогава мощните дами вземат решение да се заемат с това да поправят минусите, вместо да окажат оня тип поддръжка, който да „ разсъни “ колегата им и той да се осъзнае, че е пристигнало време за смяна. Рядко съумяват, влагат доста сила, време и обич за сътрудник, на който си му е добре по този начин.

Не са подготвени за съществено обвързване, само че не го осъзнават
Привличаме събития, хора в живота си, въз основата на това какви са нашите мисли, показа, колкото и необикновено да ви се коства. Ако една жена има очакване връзката ѝ да не продължи дълго, да не е пълноценна, не е привикнала да има дълготрайни взаимоотношения, не желае на този стадий съществено обвързване, то напълно естествено и постоянно без да осъзнава притегля към себе си и мъже, които дават отговор на този профил – несериозни, единствено за полови занимания. Ако обаче тя желае да има към този момент стойностен сътрудник до себе си, тогава не трябва да се задоволява с по-малко, в сравнение с заслужава и да влиза в връзки с който и да е, единствено тъй като ѝ е обърнал внимание.

Те са си сами „ спасители “
Силните дами са привикнали с мисълта, че би трябвало да разчитат най-вече на себе си, за всичко. И точно това ги кара да обръщат внимание на несъответствуващи мъже. Разбира се, че биха се радвали да имат опора до себе си, половинка, която да взима за някои неща решенията вместо тях, да си отдъхнат от някои отговорности, само че мисълта „ аз разгадавам единствено на себе си “ ги кара да неглижират несериозността на някои мъже, казвайки си „ какво пък, нали аз мога да направя това и това “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР