Те са си търсили повод да счупят и последната работеща

...
Те са си търсили повод да счупят и последната работеща
Коментари Харесай

Уникум: Бойко заговори за атентат срещу демокрацията

Те са си търсили мотив да счупят и последната работеща институция –  Народното събрание. Това е атентат против демокрацията.

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява напускането на Народното събрание от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Той свика изключително съвещание на ПГ на ГЕРБ, поради което кворумът за началото на днешното съвещание на Народното събрание не бе събран, защото Политическа партия и Демократична България я напуснаха пленарната зала през вчерашния ден.

Не влизането в зала е най-лесно, това отговорно ли е? Търсят си мотив да излязат от Народното събрание и да отидат на избори, тъй като апокалипсисът след тях е безвъзвратен, разяснява Борисов. Призова здравият разсъдък да надделее и предложи всички дружно да се върнат още през днешния ден в пленарната зала и да отворят пред медиите още веднъж тематиката за Изборния кодекс.

Реклама

Защото другояче Народното събрание нямало да работи и удължаването на бюджета нямало да мине. И подсети, че има и закони, нужни за проекта за възобновяване. Не се интересуват от проекта. Батериите са им проекта, отрязали са главата на централите, добави той.

Борисов подлага на критика и своите, че е имало непотребен драматизъм и шефът на правната комисия Радомир Чолаков е можел да прекъсне среднощното съвещание и да го продължи на идващия ден.

ГЕРБ заявиха, че са подготвени да се откажат от закриването на Обществения съвет към ЦИК и закриването на регион „ Чужбина “, подсети Борисов. Но бе безапелационен, че от хартиената бюлетина няма да се откажат. Не се отхвърляме и от машинното гласоподаване, само че не и машините на Мадуро със софтуера на Мадуро, който обезпечено го прави президент всякога, добави той.

Изборният кодекс е единствено предлог, Десислава Трифонова получи отговор от Джемкорп, меморандумът не е преустановен, разяснява Борисов.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР