Те са се избрали един друг заради духовното сродство“, с

...
Те са се избрали един друг заради духовното сродство“, с
Коментари Харесай

Всички Да Прочетат! Бившата На Слави Маги Ангелова Разкри Истината За Развода!

Те са се избрали един различен поради „ духовното сходство “, с всички сили са се старали да реализират естетика, помагали са си един на различен да изгладят минусите си, построили са неповторима система на взаимоотношения, стремили са се да живеят в цялостна бистрота – без тайни… Тези хора са се опитвали да реализират цялостното благополучие. Защото – то, фамилията, е, с цел да бъдем щастливи, за какво другояче?!

Семейството е за това, всеки един да живее по-добре, да бъде по-спокоен и по-весел от времето, в което е живял преди брака. Семейна кариера – това е един от методите най-малко малко да се усъвършенства така и така шантавия свят, в който живеем. Семейният план е един от основните на живота ви. И, с цел да създадете семейство, то би трябвало да бъде идеалното. Направо за отличен.

Именно това са мислите, които унищожават фамилията. Именно те поставят началото на пъкъла. И най-малките проблеми се замитата под килима и тогава стартират несгодите. Тогава се появяват подозренията: а в действителност ли това беше най-хубавият избор за мен?

Махнете се, за Бога, от всеки, който ви въвлича в съвършени фамилни връзки! Не искайте в неправилния си фамилен живот нищо напълно!
Замислете се: белким не е обикновено да се карате с колегата си?! Нима баба ви, дядо ви, майка ви и татко ви не са го правили?!

Не виждам в нехармоничните връзки никакъв смут. Чувствайте се наред, в случай че сте в несъвършено ви семейство. Да се карате и сдобрявате е обикновено. Важното е да остава уханието на любовта и това чувство, което ви нашепва „ моето момиче “ или „ моето момче “. Всичко останало е от Лукавия “, поучава Маги Ангелова в блога си magiangelova.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР