Те са с български произход, техните баби и дядовци са

...
Те са с български произход, техните баби и дядовци са
Коментари Харесай

Премиерът с информация за българските заложници на Хамас. Отговор...

" Те са с български генезис, техните баби и дядовци са живели в България, а по-късно са отпътували за Израел ", посочи министър председателят, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

" Всичко, което трябваше и можеше да бъде направено, към този момент е направено ", добави още той.

 

след завръщането си от Израел, където бяха с министър-председателя Николай Денков, заяви, че измежду отвлечените от Хамас има двама заложници с български генезис.

 

Премиерът акцентира, че, каквато информация се появи в медиите. " Тогава нямахме сходни данни. Но в това време се появиха. Това беше и повода с госпожа Габриел да заминем за Израел ”, безапелационен е Денков.

 

Премиерът разяснява и въпроса с.

 

" Мисля, че позициите бяха ясно казани. Изпратил съм стимулирано писмо до президента, което би трябвало към този момент да е качено на уеб страницата на Министерски съвет. В него има законови претекстове, за какво има проблем с ръководителя на ДАНС. Колкото по-бързо бъде решен този проблем, толкоз по-добре ”, акцентира Денков. И добави: „ Това, което мога да направя, е да съблюдавам закона. В същото време е ясно, че отговорността за националната сигурност е на държавното управление и персонално моя. Затова се надявам президентът да разбере, че е незащитима сега ”.

 

На въпрос какво ще вършат след края на идната година, когато ротацията на премиерското място изрече, той уточни: „ Надявам се, че ще се стигне до ротацията, тъй като имаме стратегия, която би трябвало да осъществим. Дали ще стана министър председател зависи от това дали има ясно написани цели – повишение качеството на живот и превъзмогване на демографската рецесия в България. Ако успеем да сложим тези цели ясно на масата, аз имам концепция по какъв начин могат да бъдат решени. Тези хрумвания би трябвало да бъдат трансферирани в управническа стратегия за 2025-2026 година Тогава на драго сърце бих се присъединил още веднъж ”, уточни той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР