Те са по женски предпазливи и внимателни, справят се по-добре,

...
Те са по женски предпазливи и внимателни, справят се по-добре,
Коментари Харесай

Шефът на Градски транспорт: Търсим жени шофьори, дамите са по-добри зад волана


" Те са по женски внимателни и деликатни, оправят се по-добре, по тази причина приканват повече дами да аплайват за водачи в " Градски превоз ". Обмисляме с какво бихме могли да ги притеглим да дойдат при нас, да им създадем някакви по-специални условия ", сподели Златев. 

Той добави, че заплатите за водачите са към 1200 лева чисто. Инж. Златев показа още, че сдружението продължава да се бори с финансовите си усложнения. Според него огромна част от загубите идват от преференциалните цени, на които пътуват пенсионерите в морската столица. 

Златев сподели още, че компанията търси способи за закупуването на над 30 нови съчленени рейсове и тролейбуси, защото автопарка на " Градски превоз " е доста остарял и амортизиран и се наливат доста средства за ремонт на старите возила.  

Стана ясно още, че едвам към 50% от рейсовете във Варна ще бъдат с климатици в летните жеги. Освен това неработещите автомати за билети постоянно предизвиквали разправии в рейсовете.

Злати Златев показа още, че след стартирането на новият бул. " Левски " трафикът в града е доста омекотен и рейсовете към този момент без изпитание съблюдават разписанията си. 

Какво още показа шефът на " Градски превоз " във Варна вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР