Те са още ученици, но повечето от тях имат самочувствието

...
Те са още ученици, но повечето от тях имат самочувствието
Коментари Харесай

Как живеят децата на известните и богати пловдивчани

Те са още възпитаници, само че множеството от тях имат самочувствието на звезди. Желани посетители са на всяко празненство, а това, че някои от тях нямат навършени години не ги стопира да бъдат част от нощния живот на Пловдив. За тях приказват непрестанно. И хубаво, и неприятно.

Зад гърба си имат фамилни благосъстояния и несъмнено знаят по какъв начин да харчат парите на родителите си. Повечето от тях учат в елитните гимназии под тепетата и живеят бохемски живот. Запазена марка на младежите са първокласните тоалети и скъпите фамилни екскурзии. Всичко за тях може да се научи от персоналните им профили в обществените мрежи, където разгласяват най-малко 10 фотоси и видеоклипове на ден.

TrafficNews показа някои от най-коментираните млади пловдивчани "родени със сребърна лъжичка ".

Стелияна Иванова - 16 години, СОУ „ Лиляна Димитрова”



Стелияна Иванова е щерка на пловдивски предприемач. Макар и единствено на 16 години, тя към този момент има зад тила си редица триумфи на стилния подиум. През тази година тя получи наградата Miss Model of the World (България) и стана рекордьорка по получени награди в състезанието.



Стелияна към този момент работи и като професионален модел и се снима за редица известни марки за облекла и козметика.



Мария Маринова – 15 години, частно учебно заведение „ Класик”

Следващата дама, която постоянно влиза в светските летописи, носи името Мария Маринова. Mлaдoтo мoмичe e дъщepя нa пловдивска бизнесдама, ĸoятo ce зaнимaвa c мoдa и дъpжи някои oт нaй-лyĸcoзнитe бyтици в гpaдa.



Едни от обичаните места на младата пловдивчанката са гръцкия ресторант „ Миконос” и, несъмнено, „ Планет клуб”.

Младата пловдивчанка не остава по-назад от сестра си - Бисера Маринова. Двете постоянно са облечени с облекла в финален вик на модата. Бисера е една от най-желаните дами под тепетата и има личен бутик в Кършияка.



Алекс Якуб - Частна Английска Гимназия "Стоянстрой "

Алекс Якуб е наследник на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб. Той обича екскурзиите и лукса. Под тепетата доста постоянно може да бъде засечен в компанията на сестра си Габриела Якуб.



Тя рядко пропуща светско събитие. Той пък избира компанията на най-хубавите си другари, с които обикалят крепко нощните заведения и много постоянно могат да бъдат засечени в пловдивската дискотека "Галакси ". Младият правоприемник Алекс тренира бокс в Boxing team Hakobyan.



Лидия Тиберова – 16 години, ПХГ "Св.Св. Кирил и Методий''

Русокосата хубавица е щерка на предприемачът Емил Тиберов – притежател на хотел „ Петър I “ в Стария град.



Петър Главчев – 18 години, ПХГ,,Св.Св. Кирил и Методий''

Синът на известния преди време рапър Ванко 1 е футболист в групата на Локомотив (Пловдив). Марковите облекла, скъпите коли и нощният живот не са му непознати.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР