Те са най-бляскавата двойка на Зимните олимпийски игри. Но когато

...
Те са най-бляскавата двойка на Зимните олимпийски игри. Но когато
Коментари Харесай

Сноубрдистът Шон Уайт е новата любов на Нина Добрев

Те са най-бляскавата двойка на Зимните олимпийски игри. Но когато американският сноубордист Шон Уайт отиде за четвъртия си и финален златен олимпийски орден в Пекин, приятелката му актрисата Нина Добрев няма да бъде с него.

Заради строгите правила за пътешестване по време на пандемията от COVID-19 звездата от известния сериал „ Дневниците на вампира “

няма да може да поддържа обичания си в китайската столица .

Това обаче няма да ѝ попречи да гледа надпреварите му и да го поддържа от вкъщи, който в този момент споделят в Лос Анджелис. Приятел на двойката даже е на мнение, че доста скоро следва годеж за двамата. „ Те са доста сладки дружно и връзката им е доста постоянна. Няма да се изненадам, в случай че се сгодят в най-скоро време “, споделя източникът пред Page six.

Наскоро Нина и Шон направиха идната стъпка във връзката си като Добрев се премеси в дома на Уайт в Лос Анджелис. И двамата обичат кучетата и имат домашни любимци.

Твърди се, че романсът сред двамата е почнал през април 2020 година, само че за първи път са се срещнали по време на събитие на мотивационния водач Тони Робинс във Флорида през 2019 година, където и двамата правили презентация.

„ Аз в действителност не знаех нищо за нея “ ,

споделя Шон Уайт за Нина, която по-късно се съгласила да вечеря с него. Той признава, че бил доста впечатлен, когато личният състав в ресторанта бил по-развълнуван да види нея, в сравнение с него. Когао сервитьорът помолил Добрев да се снима с него, Уайт бил учуден.

Актрисата заяви публично, че тя и Шон са дружно с пост в обществената мрежа Instagram през май 2020 година

Любовта им наподобява е доста мощна, откакто през по-голямата част от последната година

трябваше да се обичат от разстояние .

Уайт тренираше в Европа, а Добрев снимаше много филми в Съединени американски щати, в това число идният да излезе в Netflix филм „ The Out-Laws “, в който взе участие и Пиърс Броснън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР