Те са на улицата вече почти три седмици с настояване

...
Те са на улицата вече почти три седмици с настояване
Коментари Харесай

Немско издание: България протестира, време е да се обвържат парите от ЕС с реформи в страната

Те са на улицата към този момент съвсем три седмици с гледище да се отстранен привилегиите на мощните на деня и богатите. Протестното придвижване ускорява на първо място маргиналната партия " Да, България! " на някогашния министър на правораздаването Христо Иванов.
Подкрепят го доста млади демократично настроени млади българи, някои от които са получили обучение в Западна Европа, написа немският вестник Der Standart, представен от БГНЕС.
Тази каста от популацията от осведомени и самостоятелни жители в цяла Югоизточна Европа е доста слаба. Затова без напън извън не може да се чака трайна смяна.
Това се отнася изключително за страна като България, в която беше изработен сериозен и изчерпателен опит за определяне върховенството на закона и унищожаване на политическото въздействие върху правосъдната система.
При настоящето състояние би било изцяло уместно да се обвържат отпусканите от Европейски Съюз средства за битка с корона рецесията с промените в страната.
Всички тези десни популистки режими, които не желаят господство на закона, тъй като по този начин могат по-добре да разширят властта си без делене на управляващите и да се обогатят още повече, реагират единствено, когато става въпрос за пари.
Следователно би било изключително значимо за развиването на Източна Европа, в случай че в Европейски Съюз бъдат въведени нови условия.
Би било дейно също, в случай че Европейската национална партия прояви повече самоуважение и се раздели с тези корумпирани, националистически и нелиберални политици и партии, които нямат нищо общо с главните ѝ полезности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР