Те са млади, необуздани и са склонни да експериментират. Наричат

...
Те са млади, необуздани и са склонни да експериментират. Наричат
Коментари Харесай

Чоко и Арти - новите идоли на подрастващите?

Те са млади, необуздани и са склонни да опитват. Наричат себе си " децата на новото време " и настояват, че на тях всичко доста бързо им омръзва.

Стоян Вълков - Чоко е на 19 години от Пловдив. Започва да се занимава с музика на смешка. С някогашната му дуетна половинка " Пикпук " вършат няколко бързи шлагера, само че също толкоз бързо се разделят.

Снимка: bTV

Артьом Анатолиевич е руснак, само че израства в Бургас. Гледа на музиката повече като на бизнес, в сравнение с като на изкуство. И двамата сега са идоли на младежите и имат хиляди почитатели в обществените мрежи и каналите за шерване на видеа.

Снимка: bTV

Всеки един има личен канал, в който не просто пуска новите си песни, а снима, инсталира и излъчва лични видеа със обществена идея.
https://www.youtube.com/watch?v=f-gmO1RHzh0&t=471s

Именно по този начин почитател базата им се усилва. Те са и повода двамата да решат да създадат общо парче, в което има даже танцово предизвикателство. Песента " Бебо " записват предишния декември, а това лято снимат и видеоклип към нея. Двамата млади реализатори са подготвени с още две песни, които дават обещание да пуснат до края на годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР