Те са леки и здрави, с издръжлива батерия за дълъг

...
Те са леки и здрави, с издръжлива батерия за дълъг
Коментари Харесай

Kugoo е-скутерите – вече 100 000 продажби, солидни отстъпки

Те са леки и здрави, с издръжлива батерия за дълъг пробег и обезопасени с двойна спирачна система, LED светлини и устойчиви гуми

Kugoo е-скутерите доближиха продажби от 100 хиляди броя

Многократно сме писали за електрическите скутери Kugoo.  И с съображение – тези съвременни транспортни средства са извънредно известни, за което свидетелства формалната статистика, оповестена в онлайн магазина GeekBuying – до момента са продадени 100 000 бройки от тези скутери.

По случай достижението, GeekBuying започва нова акция, която цели да подтиква по-нататъшния растеж на продажбите. В рамките на Kugoo Celebrate Sales Reach 100 000 купувачи от целия свят могат да се възползват от специфичен „ cash back ” ваучър в размер на $30 за Kugoo S1/S1 Pro и $10 за модела Kugoo ES2, който да оползотворят при покупка на различен артикул в онлайн магазина, в допълнение към обичайните купони за отстъпка в цената на е-скутера.

Kugoo S1 изминава до 30 километра с едно зареждане на батерията

Кампанията продължава от през днешния ден, 10 септември, до края на месеца – 30 септември. Купувачите на е-скутер Kugoo ще получат „ cash back ” купона в границите на 72 часа от поръчката на скутера, откакто попълнят апликация с ID на поръчката. Те ще могат да се възползват от купона в границите на три дни след приемането му за всеки различен артикул, разполагаем в онлайн магазина GeeekBuying, като се изключи Kugoo скутер.

Kugoo S1 е сгъваем електрически скутер с мотор 350W, който развива оптималната скорост 30 км/ч. Моделът е лек и здрав – тежи 11 кг и може да поеме товар до 120 кг. Батерията обезпечава пробег до 30 км. Освен това Kugoo S1 разполага с двойна спирачна система – електрическа и дискова, а сигурността е подсилена от предна и задна LED светлина. Скутерът е резистентен на вода и прахуляк по стандарта IP54.

Можете да купите е-скутера тук: Kugoo S1 на цена от $309,99, годна с ваучър за отстъпка S1KUGOO, или за EUR 276,99 при прилагане на ваучър за отстъпка KUGOOEU. И в двата случая ще получите „ cash back ” ваучър на стойност $30, а доставката до България е безвъзмездна.

Kugoo S1 Pro може да вози човек с тегло до 120 кг

Kugoo S1 Pro версията на електрическия скутер e малко по-скъпа, защото предлага още по-добри характерности за сигурност. Моделът разполага с спомагателни светлини в профил на дръжките и рефлекор зад предната гума. Гумите на Pro модела са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, което ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия.

Можете да купите Pro скутера тук: Kugoo S1 Pro на цена от $349,99, годна с ваучър за отстъпка KUGOOPRO, като в същото време ще получите и „ cash back ” ваучър на стойност $30. Доставката на скутера до България е безвъзмездна.

Kugoo ES2 има 8,5-инчова гума и USB порт за зареждане на мобилни джаджи

Моделът Kugoo ES2 се отличава с по-голяма, 8,5-инчова гума и LED светлини освен начело и откъм гърба, само че и в профил. Моделът има батерия 7,5Ah и мотор 350W, като устоя до 25 км с едно зареждане, а скоростта може да се контролира на три степени – 15 км/ч, 20 км/ч и 25 км/ч.

Този скутер поема товар до 100 кг и има една значима специфичност – съществуване на USB порт за зареждане на мобилни устройства. Моделът може да се движи по надолнище до 15 градуса и да се ръководи със съпътстващото мобилно приложение. Предвидена е двойна спирачна система – електрическа и дискова, а сгъването става единствено за 3 секунди. Направен е от леки и здрави материали, включително алуминиева сплав.

Можете да купите е-скутера тук: Kugoo ES2 на цена от $429,99, годна с ваучър за отстъпка KUGOOES2. Заедно с това ще получите и „ cash back ” ваучър на стойност $10. Доставката на скутера до България е безвъзмездна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР