Те са кралски особи и независимо от пандемията, трябва да

...
Те са кралски особи и независимо от пандемията, трябва да
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на първа почивка след изолацията - slava.bg

Те са кралски особи и без значение от пандемията, би трябвало да съблюдават уговорките си. Те прекараха повече от два месеца в изолираност, само че към този момент са още веднъж измежду хората. Принц Уилям и Кейт Мидълтън, които имат много натоварена стратегия това лято, откриха време за малко отмора. Това пишат английските медии.

Според източник на Mirror, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са отпътували с децата за британския остров Треско. Двамата са били видяни там в четвъртък.

„ Уилям и Кейт караха колелата си, смеейки се. Изглеждаха толкоз щастливи, наслаждавайки се на времето “, споделя индивидът, който минал около тях и кралската двойка даже го поздравила.

Внукът на Елизабет Втора е избрал да си почива в Европа, защото не желае да бъде подложен под карантина, а и се тормози за фамилията си поради ковид.

Според британците, изборът на принц Уилям и брачната половинка му е знак, че те желаят да поддържат родния туризъм.

Последният ангажимент на херцога на Кеймбридж бе преди ден. Тогава той се среща с почитатели на „ Арсенал “ – тимът, който завоюва купата на футболната асоциация на Англия. Предполага се, че той е оставил на острова брачната половинка и децата си Джордж, Шарлот и Луи, с цел да отиде със аероплан до Лондон и да се върне назад при тях.

Островите Сили бяха желано място за почивка на починалата принцеса Даяна и някогашния ѝ брачен партньор принц Чарлз. Като дребни Хари и Уилям постоянно са прекарвали летата си там.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР