Те са известни, красиви, влюбени и не на последно място

...
Те са известни, красиви, влюбени и не на последно място
Коментари Харесай

Как edna от любимите ни двойки отбеляза Деня на влюбените с горещи закачки

Те са известни, красиви, влюбени и не на последно място – извънредно занимателни! Да, това са Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които в никакъв случай няма да ни омръзне да следваме в обществените мрежи, тъй като постоянно съумяват да ни разсмеят с невероятното си възприятие за комизъм.

Да се майтапят един с различен е запазена марка на двойката, а миналият Свети Валентин не прави изключение – в неделя Лайвли и Рейнолдс не пропуснаха да споделят с почитателите си занимателни пожелания за празника.

Райън Рейнолдс разгласява видео, на което се вижда по какъв начин брачната половинка му се пързаля с шейна, допълнено със закачливото „ Моята безконечна Валентинка за обозримото бъдеще “ .

Лайвли не му остана длъжна, несъмнено, и разгласява видео на Рейнолдс, който боядисва косата ѝ на фона на песента “God Only Knows” на Beach Boys, и добави с пикантното “That time I f*d my hairdresser”, чийто цензуриран превод е „ Онзи път, когато преспах с фризьора си “ .

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са женени от 2012 година и са родители на три дъщери – Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 година, чието име към момента не е публично доказано, макар.
 Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР