Те са известни, богати и от една малко по-различна порода.

...
Те са известни, богати и от една малко по-различна порода.
Коментари Харесай

Когато принц Хари срещне Риана

Те са известни, богати и от една малко по-различна порода. Независимо дали са със синя кръв и благородническо родословие или са сключили брак с представител на кралския двор, тези особи рядко се смесват с простолюдието и избират по-висшите кръгове от обществото.

И по този начин - от банкет на банкет, се основават, на пръв взор, необикновени другарства, в които обаче постоянно има допирна точка. Или най-малко огромна доза взаимна благосклонност. Ето най-интересните от тях.

Принц Хари и Риана

И двамата са върли купонджии. Е, принцът към този момент е женен и своеволията фрапантно понижават. Но това не му пречи да продължи да бъде другар с певицата.

Запознават се през 2016 година в родния на Риана Барбадос по време на празненства за независимостта на страната. Те участват дружно на концерт, а на идващия ден си вършат HIV проби онлайн пред камери.

Доста забавно начало на едно другарство, което, май-май, не е толкоз мощно. Все отново, Риана не бе измежду гостите на сватбата на Хари и Меган. Но щом ги видяхме дружно преди две години, мнозина си ги показаха като двойка. Ние пък не можем да си показа Рири като херцогиня.

Меган Маркъл и Серина Уилямс

За разлика от Риана, Серина бе поканена и участва със брачна половинка си Алексис Оханян на сватбата в Уиндзор през май. Двете с Маркъл се срещат на благотворително спортно събитие и незабавно си пасват като характери.

Преди време Меган показа, че Серина изненадващо бързо се трансформира в приятелката, на която написа, до момента в който пътува, и онази, на която звъни за един бърз обяд в натоварения ден. Херцогинята не пропуща и опция да гледа мач на Уилямс, както го направи и последния път на финала на Уимбълдън.

Принц Уилям и Еди Редмейн

Носителят на Оскар и наследникът на короната учат в едно и също учебно заведение и играят в един и също тим по ръгби. Две задоволителни аргументи за едно мощно мъжко другарство.

Редмейн признава, че Уилям е по-добър състезател от него. И с усмивка споделя, че всички са пазили точно принца, с цел да могат след това да се похвалят. А през това време той и останалите играчи са били свободни за подвизи на терена.

Двамата съученици постоянно се срещат на разнообразни спортни събития, а Еди се пошегува, че в този момент ги свързват бебетата, които плачат в домовете им.

Принц Хари и семейство Обама

Триото се заформи на Invictus Games, а това, че са от едно порода, си пролича и по време на взаимното им радио изявление, в което не си икономисаха взаимните смешки.

Дейвид Бекъм, Уилям и Хари

Това 3 в 1 несъмнено е добра композиция. Британският футболист има уважението освен на множеството почитатели на този спорт, само че и на кралския двор. Затова и е чест посетител на разнообразни събития.

Но най-близо до сърцето на Бекъм е не кралицата, а внуците й Уилям и Хари. За тях Дейвид споделя, че са страхотни и доста елементарно се схваща с тях, написа Reader`s Digest.

Анджелина Джоли и Камила Паркъл

За връзката сред двете се знае малко, евентуално тъй като и те самите желаят да е по този начин. Актрисата и херцогинята може да наподобяват много разнообразни и далечни, само че ги сплотява една обща идея - отбрана на жертвите на принуждение и по-голямата осведоменост за казуса.

В последните години Джоли се изявява все по-често в ролята си на бранител на човешките права и участва на разнообразни събития от тематиката, някои от които във Англия. Така срещите с Камила зачестяват.

Принц Андрю и Will.i.am

Единият е на 58, а другият - на 43. Двамата се срещат около някогашната брачна половинка на принца - Сара Фъргюсън. Вокалистката на Black Eyed Peas - Фърги, в действителност си " краде " псевдонима точно от своята близка другарка, а в подмяна кръщава първия си солов албум The Dutchess (Херцогинята).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР