Те са истински момичета и момчета от плът и кръв,

...
Те са истински момичета и момчета от плът и кръв,
Коментари Харесай

Живите кукли - реалните момичета с нереална визия

Те са същински девойки и момчета от плът и кръв, искащи да наподобяват като барбита и манга герои.

Някои от тях харчат цели положения за безчет мъчителни пластични интервенции. Други съумяват единствено с диета и грим. Резултатът е шокиращ – те съвсем губят човешката си еднаквост, вживяват се в измислени облици и се потапят в света на фантазията.

Моделите, които "разбиват " стилните клишета - СНИМКИ

Вижте 7-те най-известните живи кукли на света:

Джесика Рабит Пикси Фокс

Тя се подлага на стряскащия брой от над 200 интервенции, с цел да реализира мечтаната визия и да замязя на обичаната си анимационна героиня Джесика Рабит. Разходите, които прави, с цел да удовлетвори личните си изкривени разбирания за женска хубост, са над 700 хиляди $. Сред процедурите по смяната й са: строшаване на долната челюст, унищожаване на цели 6 ребра, неведнъж увеличаване на устните и подлагане на няколко увеличаващи размера на бюста й интервенции.

Лолита Ричи

20-годишната украинка от Киев става сензация в обществените медии преди 4 години. Тя твърди, че визията й се дължи на естествения й външен тип и сполучлив грим. Тя има 50 сантиметрова талия, порцеланова кожа и огромен бюст.

Барби си махна ребрата, с цел да сбъдне фантазията на мъртвия Кен

Винъс Палермо

21-годишната кукла е позната в интернет като VenusAngelic. Тя имитира най-много стила на героините от японските анимации и комикси, познати надлежно като аниме и манга.

Огромните очи и дребната й уста са причина мнозина да считат, че въпросните отличителни черти са артикул на пластичната хирургия и това може да се отрази на стотици нейни последователки, които ще легнат под ножа, с цел да се снабдят с сходен тип. Всъщност обаче всичко е оптична заблуда, основана с уместно нанесен грим, което самата VenusAngelic показва в един от своите клипове.



Анастасия Шпагина

25-годишната фризьорка от Одеса е луда на тематика „ красота” и единствено за няколко години съумява да се трансформира в една от най-известните живи кукли. Тя не дава пари за пластични интервенции, а прави чудеса с грим на лицето си. За това й оказва помощ и естествената визия на кукла.

Мъж заплати 50 хиляди $, с цел да замязя на извънземно

Дакота Роуз

Дакота Роуз твърди, че нейният външен тип не е резултат от пластичната хирургия, а от верен грим и облекла. Тя е от Съединени американски щати, само че живее в Токио, тъй като множеството от почитателите й са от Япония. Псевдонимът й в мрежата е KotaKoti. Тя също залага на грим, с цел да направи очите си безчовечен огромни, само че и с цел да придаде пластмасов тип на лицето си, а - типично по кукленски – тялото й граничи с това на анорексичка.



Анжелика Кенова

26-годишната красавица от Москва живее кукленски живот още от дребна. Още когато е на 6 години, родителите и стартират да я обличат и гримират като кукла Барби. Те дори и наемат персонален треньор, който да направи физиката и кукленска. Тя към момента продължава да живее с родителите си, които диктуват живота и.

Тя споделя: “Аз не съм основана за същински живот. Аз съм просто жива кукла. " Сега Анжелика е прочут модел и го счита за комплимент, когато я назовават ”Барби “.

Валерия Лукянова

Украинското Барби твърди, че има интервенция единствено на гърдите и на никое място другаде. Нейният куклен тип е резултат от вярна диета и добър грим. Тя прави сполучлива кариера като модел и печели милиони почитатели с визията си. Популярността и понижа след нейни расистки изявления в интернет.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести и любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР