Те са хубави, печелили са конкурси за красота, а някои

...
Те са хубави, печелили са конкурси за красота, а някои
Коментари Харесай

Ето кои са най-известните миски, които успяха да завъртят покрай модния подиум и ТВ кариера

Те са хубави, печелили са състезания за хубост, а някои от тях не престават да господстват на стилния подиум. Успоредно с това обаче развиват и телевизионна кариера. Ето кои миски влизат в тази ранглиста от 1 до 10.

Жени Калканджиева е преди всичко съгласно вестник „ Шоу “. Тя несъмнено е една от най-известните и  успешни лица в стилния бизнес у нас – притежател и създател на фешън организация „ Визаж “, уредник на голям брой състезания за хубост и основен „ провинен “ за откриването на редица български модели, сдобили се със международна популярност. Още през 2011 година малкия екран съумява да я притегли с примамливо предложение – да стане тв водеща на рубриката по Бтв „ Преди обед “. Година по-късно тя става най-новото лице в ефира на „ Станция Нова “, дружно с Мая Савова. Много години тя се явява и като коментатор във „ ВИП Брадър “, била е и участник.

 

Антония Петрова е една от най-амбициозните и сполучливи модели. Миналата година тя бе ко водещ на предаване с юридически темперамент по Канал 3 „ Четвърта инстанция “, чийто създател и продуцент бе Пламен Митев. В предаването те търсеха разновидности за разрешаване на междуличностни, търговски и междуфирмени разногласия благодарение на посредници, а гостите им бяха все известни персони. Била е коментатор във „ ВИП Брадър “.

Славена Вътова сега е в Българска национална телевизия, където влиза в ролята на водеща на тв съревнование със спортна тема, в чийто премиерни епизоди се появяват много известни родни спортисти. Преди време стана водеща за един ден и в едно от изданията на утринния блок на Нова телевизия – „ Здравей, България “. Била е водеща и на документална поредност. Тя е и коментатор във „ ВИП Брадър “.

Гери Дончева до неотдавна бе водеща на тв светското предаване „ Карамел “. Била е водещ на редица събития и е била създател и водещ на влог с икономическа устременост.

Маги Желязкова става водеща на предаването по ТВ2 „ В салона “ още през 2008 година През 2012-а пък оглавява „ Специалистите “ по Нова ТВ, в което експерти с дълготраен опит от няколко страни разискваха практични тематики в ефир. Била е водеща и на утринния блок по към този момент несъществуващата към днешна дата медия „ Здраве “. В момента се изявява като кореспондент при Гала в „ На кафе “.

Златка Димитрова също е била водеща на „ Салона “ по ТВ 2, както и на женското шоу по Нова тв „ Какво желаят дамите “.  

Николета Лозанова през 2009 взима присъединяване в танцовия формат „ ВИП денс “ по Нова тв, а четири години по-късно взе участие в „ Къртицата “. В интервала 2013 – 2014 е водеща на светското предаване „ Поверително от NL “ по ТВ7. После е водеща на „ Папараци “, което сега води Венета Райкова.

Яна Грудева започва в малкия екран като асистентка на Кака Лара. Чела е новините в русенската телевизия „ Кис 13 “. Водила е и тийнейджърско предаване по радио „ Темпо “. За малко е работила като кореспондент в „ Канал 3 “, а впоследствеие става и пиар в организация. Преди няколко години стартира работа в „ Про БГ “, където дружно с Георги Любенов водеха утринен блок. Сменя и Даниела Янков в предаването „ Отчаяните съпруги “. След като Мая Савова й заема мястото, Яна става водеща на „ Последно 10 “ дружно със Стефан Щерев. Води и „ Почивна станция “ дружно с Витомир Саръиванов, Стефан Щерев и Ирина Тенчева по Нова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР