Те са едни от най-известните момичета в България, но тяхната

...
Те са едни от най-известните момичета в България, но тяхната
Коментари Харесай

Внос-Износ: Родните красавици, които бихме подарили на света

Те са едни от най-известните девойки в България, само че тяхната популярност е разследване на външността им. Не са модели, тъй като нямат изяви на подиум, не са певици (или се опитват). Те са като Android с доста малко екстри, само че пък много хора ги желаят и харесват.

Ние обаче си ги харесваме! Толкова доста си ги ценим, че желаеме да ги споделим със света, да покажем с какви бисери разполагаме, та току-виж някой непознат вложител реши да вложи парите си в родината ни. Както изнасяме златото си, по този начин и тях ще жертваме, с цел да покажем с какво още разполагаме. Ето кои родни мацки бихме изпратили на къса (или не) екскурзия отвън страната:

Стела

Стела стана още по-известна след раздялата си със SandeFF. Инфлуенсърката прави мъчителни опити да стане певица, а неотдавна дебютира с първото си парче. Е, много рецензии отнесе, само че такива упорити девойки не се дават елементарно. В нета пък сподели и друго умеене, което всеки мъж би оценил високо. Да, ние направихме бързо изследване (за строго професионални цели), с цел да сме справедливи в оценката си.

Виж още: Разделиха ли се Алекс и Дани Петканови? Феновете им със лично следствие и доказателства 

Видяното в 18+ клипчето заслужава вниманието на всеки пълновръстен млад мъж. Ето за какво бихме изпратили Стела на разходка във Англия. Ако към момента не се е срещнала със свободен британец, то това лято може да попадне на подобен на Слънчака. Така ще ѝ е по-лесно с документите за кралството, а поданиците на Нейно величество ще са очаровани.

Дениз Хайрула

Инфлуенсърката обожава да се снима гола, само че на Instagram не му пука и я прецака крепко. Профил с хиляди почитатели бе блокиран от обществената мрежа, тъй като Дениз си позволяваше много разголени фотоси.

Нещо обаче ни подсказва, че Денис би се чувствала прелестно в Доминиканската република, където тя по този начин или другояче обожава да върви. Там локалните ще я одобряват с отворени прегръдки, а и сме сигурни, че тя ще се усеща повече от прелестно. Там тя ще бъде същинска инфлуенсърка, а наличието ѝ в нета ще бъде много по-смислено. Пък не се знае... Дениз може да попадне на някой богат съветски олигарх, който се крие там, а любовта посред им да пламне внезапно.

Виж още: Най-култовите облици от Big Brother, които се трансфораха в evergreen-и

Деси Фотосесията

Деси Димитрова я командироваме непосредствено в Италия. La Dolce Vita за девойка Фотосесия – идеалната среда за нея. Изнасяме този безценен камък на родните плеймейтки, с цел да я пратим в един по-естествен за нея хабитат. Gucci, Prada, Dolce & Gabbana са топ марките там, а Деси може с тази впечатляваща визия да стане шефка в някой от бутиците им.

Да не чуваме възгласи, че няма да я вземат! Ще я вземат, тъй като девойка Фотосесия ще им покаже на какво е способна, а едрите риби ще са най-редовните ѝ клиенти. Само да внимава с господата от Сицилия, тъй като те са като люти македонци и в случай че доста я харесат, ще си я вземат непосредствено от магазина.

Анна-Мария Чернева

Брюнетката сама си го пожела преди време! Тя беше подготвена да стане космонавт и да отиде на Марс с някой от Северна Македония. " Готова съм да стана дамата на Слави Трифонов, която първа ще излетя в космоса. Единственото, което ме тормози е, че може да не се върна на земята, а аз доста си одобрявам живота тук и не ми се изчезва в небитието ".

Виж още: Палома Митева с разобличаване за гаджето, което живее в Дубай и за сбъднатите фантазии

Мила, незабавно ти сбъдваме желанието виртуално. Сама по себе си Анна-Мария е цяла галактика и вселена, която някои хора към този момент са опознали тук. Време е да покори непозната планета и да покаже уменията си.

Нора Недкова

Картофите и вафлите са за простолюдието, а Нора не е част от ниските пластове на обществото. Ето за какво я подаряваме на шейховете в Обединените арабски емирства. Чудесно би се вписала дребната Нора в Дубай, където имаме вяра, че ще си откри бързо прехранване, с което да поддържа още веднъж висок стандарт.

Там пък Мегз може да я прочисти от отрицателните сили, ще я вкара във философията на сокоизвличането, а по-късно ще я направи нравствен гуру. Двете ще се връщат в родината, с цел да вършат семинари в някой хотел, само че след това (настояваме да е задължително) ще се връщат назад в Дубай. 

Ако и вие желаете да пратите някой родна плеймейтка, фолк икона или инфлуенсърка в друга страна, то бързо споделете с нас в мненията!

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/, https://www.instagram.com/desi_dimitrov/, https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР