Те са една от най-известните двойки в целия свят и

...
Те са една от най-известните двойки в целия свят и
Коментари Харесай

Защо няма да видите принц Уилям и Кейт Мидълтън да се държат за ръка

Те са една от най-известните двойки в целия свят и най-малко външно наподобяват щастливи и влюбени. По време на обществените си изяви обаче принц Уилям и брачната половинка му Катрин рядко показват непосредственост, като даже не се държат за ръка.

Както за всичко, което прави английското кралско семейство, и за това си има причина - образецът на кралица Елизабет II. Няма категорично предписание в етикета, което не разрешава общественото държане на ръце, само че кралицата не го е правила със своя брачен партньор и по тази причина други членове на фамилията също се пробват да не го вършат.

С едно изключение - принц Хари. На няколко събития той бе забелязан да върви ръка за ръка с приятелката си, актрисата Меган Маркъл.



Хари обаче постоянно е бил по-бунтовнически надъхан към строгите правила на монархията. А и Уилям е този, който евентуално ще седне на трона, по тази причина му се постанова да се преценява с повече неща.

Уилям и Кейт имат по-официални функции в кралската подчиненост. Публичните им изяви на практика са тяхната работа, по тази причина се стараят да са по-обрани. Това, че не държат ръцете си, обаче не значи, че във връзката им има проблеми. Според специалисти по езика на тялото, представени от Daily Mail, други дребни жестове и мимики подсказват за откровената им обич.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР