Те са девствени, диви и изключително горещи и то не

...
Те са девствени, диви и изключително горещи и то не
Коментари Харесай

Най-еротичните острови и места за сексуално поклонение

Те са девствени, диви и извънредно горещи и то освен поради високите температури и впечатляващия вулканичен пейзаж с непрекъснати дребни изригвания. CNN, представен от " Дарик ", показва най-еротичните острови на Италия.

Някои имат вяра, че Стромболи и Филикуди, два красиви острова в Еолийския архипелаг в Сицилия, имат вълшебен и афродизиачни сили, идеални за тези, които търсят или обезверено се пробват да възвърнат екстаза на буйните нощи. Ето за какво те постоянно се назовават „ атолите на плодовитостта “.

Le Isole Eolie.,,,,, e. Isole da sogno, rappresentano millenni di storia mescolati all’attività dei vulcani, dove uomo e ambiente vivono in sintonia.

— Dario B.D (@DBking85)

Не че някой има потребност от опрощение да пътува до този хубав ъгъл на Италия, в случай че успее да стигне там в тези сложни времена за пътешестване. Но за някои пътуването тук е повече от ваканция; това може да бъде изменящо живота прекарване.

Местните споделят, че островите са се трансформирали в места за „ полово поклонение “ заради очевидната им дарба да покачват либидото. Те също по този начин настояват, макар че не е ясно по какъв начин тъкмо знаят, че релаксиращата среда предизвиква двойките да опитват в спалнята.

Топлите горещи извори на островите, грандиозните белези от лавовия поток, завладяващите пещери и мистериозните цветя се смятат за „ оргазмен “ коктейл, който явно възбужда хората.

Казват, че новобрачни двойки, които желаят да имат бебе, се стичат тук от целия свят, до момента в който млади дами, надяващи се да намерят мъж, произнасят безмълвни молебствия пред странни на тип морски скали, които се издигат нагоре като фалоси.

Стромболи, един от най-активните вулкани в света, се счита за афродизиакът на островите.

Това може да бъде малко притеснително, даже в случай че мозъкът ви не е по плътските занимания. Има чести изригвания, на всеки към 15 минути, с детонации от пушещи топчета, които карат земята да гърми и сърцата да бият.

Склоновете на вулкана са мозайка от жълт, червен, оранжев, черен и зелен пясък и скали, покрити с розови цветя., а античните потоци от лава са изрязали големи белези по пейзажа.

Черният пейзаж контрастира с транспарантната аквамаринова вода и множеството варосани бели къщи от пристанището на острова до самотния плаж „ Пишита “. Има обиколки с лодка през нощта, които разрешават на посетителите да се възхищават на фойерверките от лава под звездното небе.

При всяко изригване на Черния колос, както е прочут Стромболи, топлината се натрупва подземен и се отделя под водата посредством дребни мехурчета. През нощта, когато температурата на въздуха се охлади, пътищата и тротоарите са горещи на досег и грубите каменни стени излъчват топлота.

„ Това е доста чувствено място, остров на огън и пристрастеност “, споделя Мария Пулиси, локален търговец на вино. „ Можете да усетите непрекъснатите трептения във вас всякога, когато върхът изригне; Сякаш вулканът избухна в тялото ви. Това е мощен афродизиак.

Много хора, които подхващат осемчасови преходи до кратера, обичат да се събличат голи, споделя тя, лягат по стомах на треперещата земя, с цел да усетят по-добре изригванията и вибрациите, които минават през тялото.

" Това е прекарване като оргазъм, обред, който подпалва буен секс. Топлината и вулканичното туптене навлизат в кръвта ви и провокират тази полова осцилация във въздуха. Вулканът е жив, ние го назоваваме „ Iddu “ (него) и той е отговорен, че е възбудил хората. Той е палаво момче “.

Уникалните нощни аромати и изострен въздух на Stromboli също са измежду „ виновниците “ за разпалване на пристрастеностите.

Островът е дом и на извънредно растение, за което се твърди, че през нощта пуска хипнотичен мирис, който усилва либидото и се счита, че оказва помощ на двойките да заченат.

„ Нарича се „ cestrum nocturnum “ и зеленикаво-белите му цветове цъфтят единствено когато слънцето залезе “, споделя Луиза Падуано, притежател на „ Ле тераце ди Еоло “, ресторант с морски блага с панорамна панорама към липсващ вулканичен кратер, прочут като Стромболикио.
Вълшебното цвете
„ То по този начин омагьосва! Наричаме го Дама на нощта или Красотата на нощта. Ароматът му е толкоз мощен, толкоз вълнуващ, че може да провокира прелестно зашеметяване и трае до ранните утринни часове. Повечето домове тук имат това растение на верандата или пред входната врата. Кара те да се чувстваш добре ".

Ароматът на Cestrum nocturnum явно отпуска хората, бори се със напрежението и облекчава дневното напрежение. Падуано има подобен на входа на заведението си.

" От антични времена cestrum nocturnum се смята за растение афродизиак; подтиква романтиката и половите връзки ", прибавя тя.

" Много необвързани, които са тук за празниците, в последна сметка се влюбват и се връщат, с цел да отпразнуват сватбата си или раждането на детето си. "
В предишното аристократи и лирически поети са създавали сонети, възхвалявайки еротичните свойства на това звете, което участва във всяко кътче на Стромболи.

Принадлежи към типа „ жасмин “, той може да заблуди инцидентните минувачи. През деня наподобява като много скучно растение, наподобяващо шубрак. Не е изненадващо красиво, само че пораства, когато падне нощта.

Първоначално се среща в по-тропически климат, легендата споделя, че самия Христофор Колумб донесъл цеструма от Новия свят и намерил идеално местообитание на извънредно горещи места като Стромболи.

Но множеството от локалните поданици споделят, че цветето е локално, назовават го „ щерка на вулкана “ и се гордеят със силата на ароматните цветове. Също по този начин се споделя, че включва свойства, сходни на виаграта. Те обичат да се майтапят, че техният остров е „ постоянно възбуден “.
Еротични скали и морски пещери
На близкия остров Филикуди „ секси “ естествените дадености включват фалически морски скали и уединени пещери, за които се твърди, че са посещавани от двойки, които под претекст, че ги употребяват, с цел да се предпазят от слънцето, постоянно в последна сметка зачеват бебета.

Известно е, че локалните риболовци, плаващи по яркозелени талази, оставят партньорките си в по този начин наречените „ пещери на плодовитостта “. Предлага се и услуга, която води млади неомъжени девойки на разходка с лодка, която включва допиране на скали с необикновена фалическа форма, за които се споделя, че носят шанс в намирането на обич.

Нино Терано от водолазния център „ И делфини “ споделя, че постоянно води дами, " с цел да открият странните скали с причудливи форми и цветове, които заобикалят острова.

" Казват, че една от тези скали с форма на фалос носи шанс: девойките, които го галят ще намерят мъж, ще се оженят и ще имат доста деца. "

Основният акцент в обиколката с лодка край скалите е „ Ла Кана “ - 85-метрова вулканична канара, която излиза от изумруденото море край крайбрежията на Филикуди.

Някои споделят, че наподобява на главата на кобра или пушка, само че множеството виждат в нея голям фалос, който доближава до небето. Наричат скалата „ пръчката “, „ тоягата “ и нямате потребност от италиански жаргонен речник, с цел да разберете за какво.

Мястото притегля и феновете на скалното катерене и е дом на неповторима змия -гущер, която също провокира любознание измежду посетителите.
Филикуди има примитивна атмосфера, която разсънва сетивата и удоволствието, упорстват локалните. Известно е, че по-възрастните дами от селото вършат отвари за изобилие.

„ Това е островът, където ще намерите обич, без значение по какъв начин и къде я търсите, даже и да дойдете на по-късен стадий и на друго място “, споделя Енцо Анастаси от хотел „ Ла Кана “. «Това място приготвя почвата за всяка пристрастеност, която ориста ти изпрати. В последна сметка тук се срещнах и се ожених за жена си “.

Това е място с девствена природа. Има единствено едно рибарско селце, Пекорини а Маре, с пастелни цветни къщи, две дребни пристанища и веднъж, който обикаля острова.
Пещерата на влюбените
Стръмни прашни каменни пътища и остарели магарешки пътеки свързват просторни къщи с покрити със плява тераси, обгърнати с бугенвилии, подпрени от бели колони и с пейки от майолика.

Скалите на Филикуди са черни, зелени и червени с лабиринти от пещери. Руините на праисторическо населено място и разрушени селскостопански колиби се простират по брега.

Нино Терано обича да демонстрира на гостите си очарователни скални шарки и да играе с въображението им. Вълни и пясъчни пластове са изрисували цветни рисунки върху скалата, за които той твърди, че наподобяват на богове, които вършат обич с дами и бебета, които се раждат.

Големият брой морски пещери са известни места за двойки, търсещи усамотение.

Сред тях е Пещерата на влюбените, където се споделя, че в случай че мъж и жена влязат в пещерата като двама души, те неизбежно ще се поддадат на похотта и ще се появят като трима, с новозаченато бебе.

" Това е тайнственост, има нещо в тази пещера, което подлудява хормоните и заслепява хората с готовност ", споделя Терано.

За да усъвършенства преживяването и в допълнение да ускори либидото, Терано постоянно се гмурка от лодката си, с цел да търси сурови морски таралежи, отлично лакомство - афродизиак, които да сервира на своите клиенти върху брускета или на скара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР