Те са богати, известни и където и да отидат, всички

...
Те са богати, известни и където и да отидат, всички
Коментари Харесай

Усмивки от старите ленти

Те са богати, известни и където и да отидат, всички гледат в тях. Ако през днешния ден имат дългогодишна кариера зад тила си, през 90-те звездата им занапред изгрява . Славата ги зашеметява, а държанието и визията им е много надалеч от това, което сме привикнали да виждаме през днешния ден.

Ето някои известни лица в годините, когато нямат милиони, нямат и бракове и деца, само че пък живеят по този начин, както им се желае. Въпреки славата или на инат на нея.

Брад Пит

Един от най-секси мъжете в Холивуд. В последните месеци много се състари, само че чарът му си е още там и ни кара да въздишаме по него. Едни други негови фотоси обаче провокират напълно други реакции.

 Снимка 373627

Фотосесията за списание Rolling Stone ot 1999 година показва артиста в напълно друга светлина. Да, хората с неговата специалност са податливи на трансформации, само че да забележим Брад с рокля на пайети ни идва малко допълнително.

 Снимка 373629

Е, не можем да отречем, че още веднъж има нещо секси в цялата леко извратена картинка.

Дженифър Анистън

Където е Брад, там е и Джен. Двамата стартират да се срещат още през 90-те, когато са луди и млади. За страдание, романсът им нямаше благополучен край.

 Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Но няма по какъв начин да не се усмихнем на тези фотоси на младата Анистън, която е надалеч от сдържаното държание, което показва през днешния ден. И май към този момент е привикнала с папараците, тъй като не ги " поздравява ", както преди.

 Снимка 373631

Анджелина Джоли

За да приключим това по холивудски блестящо любовно трио, няма по какъв начин да пропуснем и нея. Все по този начин красива, доста по-усмихната и много по-предизвикателна от през днешния ден.

 Анджелина като тийнейджърка

Анджелина като тийнейджърка

Емоции, страсти и отново страсти. Те са във всеки кадър на Джоли, а сините й очи са завладели освен Брад Пит, а още стотици, хиляди мъже.

 Снимка 373633

Джони Деп

Лошото момче на Холивуд има противоречива популярност и води плевел живот още от зората на кариерата си. А обичаният ни интервал е този, в който с Кейт Мос бяха бясно влюбени. Безспорно една страхотна двойка с доста химия посред им.

 Джони Деп

Джони Деп

Освен нея, двамата споделяха и неналичието на терзание да се снимат в много провокативни и интимни пози. И до през днешния ден архивите са живи.

 Снимка 373643

Лео ди Каприо

Актьорът и в този момент си наподобява като момченце, нищо че към този момент е над 40-те. А в случай че върнем лентата обратно с едни към 20 години, виждаме един сладур с почтено изражение, който се трансформира в сензация с помощта на " Титаник ", само че като че ли не бе подготвен за това, което го чака.

 Снимка 373647

 Как Леонардо ди Каприо се забавлява с 21-годишната си другарка
Как Леонардо ди Каприо се забавлява с 21-годишната си другарка

Актьорът знае по какъв начин да почива

Тогава никой не предполагаше, че това момче ще стане притежател на Оскар и ще се задържи толкоз години измежду топ имената на Холивуд. Но, по-важното през днешния ден е, че Лео съумя да задържи освен триумфа, само че и детското в себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР