Те са богати, известни и имат милиони фенове и последователи

...
Те са богати, известни и имат милиони фенове и последователи
Коментари Харесай

Историята на клана Кардашян: От едно убийство до световна слава

Те са богати, известни и имат милиони почитатели и почитатели в обществените мрежи. Те основават трендове, постановат мода и постоянно са в ядрото на обществени кавги. Чудели ли сте се в миналото за какво? Защо някой, който не е музикант, артист, състезател или политик би се радвал на такава популярност и толкоз доста пари?

Да стартираме от началото. С какво първо стават известни? За първи път името Кардашян попада в пресата, когато починалият Роб Кардашян става част от юристите на известния О-Джей Симпсън, който е упрекнат в убийството на някогашната си брачна половинка и новото ѝ гадже. Тогава той още е женен за Крис, с която по-късно се развеждат и тя се дами за спортиста Брус Дженър, по-известен в този момент като Кейтлин Дженър.

Името на Роб Кардашян нашумява, защото делото против О-Джей е едно от известните в Американската история. Цялата страна, а даже и светът, се чудят дали някогашната футболна звезда е и невъзмутим палач. Смята се, че Роб, като дълготраен другар на О-Джей, знае истината, само че все пак я отнася в гроба. Така и до ден-днешен никой не знае дали той е отговорен, а в случай че не е – кой в действителност е килърът. Това си остава тайнственост.

През 2003 година пък Ким, една от трите дъщери на Роб и Крис, основава скандал около изминал нейн секс запис с тогавашния ѝ другар Рей. В Холивуд най-сигурният метод да станеш прочут е да си част от голям скандал, какъвто се оказва и този. Оттам нататък всеки човек в Америка, а и по света, знае името Ким Кардашян.

Друг значителен миг, съдействал за славата, е стартирането на риалити предаването „ Следвайте семейство Кардашян, “ което стартира да се излъчва през 2007 година. Оттогава до момента, то безусловно следи всяка част от живота на членовете на семейство Кардашян и Дженър. Ким, Клои, Кортни и Роб младши са деца на Роб и Крис, а Кендъл и Кайли, дъщери на Крис и Брус (Кейтлин) Дженър. Предаването им носи още повече популярност, а също по този начин и приходи. Не след дълго те стават толкоз известни обществени персони, че всеки ден в някое списание има публикация за тях, много постоянно обвързвана с следващия скандал. Крис Дженър, като глава на фамилията, е и управител на всичките си деца и ръководи техните участия. Да, на Ким Кардашян ѝ заплащат да върви на дискотека...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР