Те са били адресирани до члена на Камарата на представителите

...
Те са били адресирани до члена на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Още две подозрителни пратки бяха открити в Лос Анджелис

Те са били адресирани до члена на Камарата на представителите Максин Уотърс и наподобяват изпратените до някогашния американски президент Барак Обама и други авторитетни демократи. Федералните проверяващи се пробват да проследят също и подозрителна пратка, адресирана до някогашния вицепрезидент на Съединените щати Джо Байдън.

Пакетът, в началото изпратен на остарелия адрес на Байдън в щата Делауер, след това е бил върнат на подателя. Тогава това не провокирало съмнения, само че в този момент управляващите се заинтересували от пратката заради сходството й с последните оповестени случаи.

По данни на ФБР до момента са открити пакети, адресирани до финансиста Джордж Сорос, някогашния президент Барак Обама, някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренан, някогашния министър на правораздаването Ерик Холдър. Всички колета са доставени сред 22 и 24 октомври.
 Тръмп прикани за единение след серията от колета с взривни устройства Тръмп прикани за единение след серията от колета с взривни устройства
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп прикани страната към единение след серията колета с взривни устройства до Си Ен Ен и представители на Дем...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР