Те са без наранявания, но със силна уплаха. Наш репортер

...
Те са без наранявания, но със силна уплаха. Наш репортер
Коментари Харесай

Мощен Взрив Във Блок В Центъра На Пловдив!

Те са без пострадвания, само че със мощна нерешителност. Наш кореспондент на място съумя да беседва със собственичката на жилището. Тя през сълзи описа, че сега на гърмежа тя и снаха й са спели, а синът й бил нощна промяна на работа. От сутринта тя изнася унищожената си изцяло мебелировка, стъкла и отпадъци. „ Целият блок се разтресе. Чуха се стъклата по какъв начин падат и алармите на колите. Хората от входа се показахме на терасите, само че в оня миг нищо не разбрахме.

Едва след идването на пожарните научихме за самия случай ”, описа пред наш кореспондент гражданин на квартала. Съседи на потърпевшето семейство цяла нощ не са мигнали. Те са оказали подпомагане на двете дами. „ Като бомбардировка. Силен гръм и всичко се тресеше. Познаваме хората, доста положително семейство. Преди няколко седмици им се случи и друга неприятна преживелица. Тяхна близка е в кома след тежко ПТП ”, добави съседка на дамите.

На място към момента течеше оглед от полицията. Паркингът зад блока е затрупан със стъкла, части дограма и мазилка. При случая са потърпевши и две коли – Мерцедес и Форд. На двете транспортни средства задните обзорни стъкла са строшени от падналите части дограма. Свързахме се с пловдивската пожарна. То там оповестиха, че сигналът за случая е подаден в 4:40 часа през нощта. На място са изпратени два екипа огнеборци. Не е имало възпламеняване, както и потърпевши. Констатирани са съществени материални вреди. За цялостното заличаване на дома на пострадалите описа и служителка в близкия магазин. „ В жилището няма стени, всичко се е съединило. Няма здрава посуда, няма мебели, няма никаква мебелировка. Това семейство остана без дом ”, показа дамата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР