Те са 133 см и са най-дългите крака, които някога

...
Те са 133 см и са най-дългите крака, които някога
Коментари Харесай

Ето ги най-дългите крака в модата

Те са 133 см и са най-дългите крайници, които в миналото са се разхождали на стилния подиум. И принадлежат на съветската баскетболистка Екатерина Лисина, научи HotArena

Тъмнокосата хубавица, с растеж от 210 см към този момент е сбъдната фантазия на всеки дизайнер. А напълно скоро ще се разхожда по международните фешън сцени, защото топ дизайнерите се бият за нея, написа „ Телеграф ”.

Неземно дългите крайници принадлежат на съветска баскетболистка, която счита да щурмува скоро стилния подиум. 29-годишната Екатерина нахлу с гръм и тропот в стилната промишленост и към този момент е рекордьорка за бизнеса.

През 2008 година с фланелката на „ Сборная ” тя завоюва бронзов орден на олимпийските игри в Пекин и минава за най-големия доминатор в играта под обръчите.

Всички експерти единомислещо й предсказват блестяща кариера в женския NBA с затлъстял контракт, само че тя хвърля фланелката и взема решение да покори земното кълбо с изяви на стилния подиум.

Момичето е родено в 500-хилядния град Пенза и даже към този момент е подало молба за Гинес. Тя желае да бъде приета като най-големия дългуч измежду манекенките, изпреварвайки Амазон Ив, която е „ едвам ” 208 см висока.

Рускинята се цели и в купата „ най-дълги женски крайници в света ”.

„ Детската ми фантазия беше да бъда модел. Това е нещо, което постоянно съм желала ”, твърди Лисина.

Когато е на 16 и стърчи една глава над другите, учителят й по физическо й предлага да тренира баскетбол. Той я убеждава, че точно там може да се изяви пълноценно и да бъде известна.

За негативно време тя става национална шампионка, само че след триумфа в Пекин е решила да смени топката за стилния подиум.

„ Стига толкоз спортни изяви. Жадувам да пробия в модата. Искам светът да бъде в краката ми ”, подмята Катя.

Съдейки по последните й триумфи, напълно скоро това ще бъде реалност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР