Те предпочита уединението в провинцията и най-вече почивката край морския

...
Те предпочита уединението в провинцията и най-вече почивката край морския
Коментари Харесай

Вижте Какви Ги Върши Дъщерята На Президента Румен Радев!

Те избира уединението в провинцията и най-много почивката край морския бряг. Тийнейджърите споделят свои фотоси в обществените мрежи. На един от фотосите те са прегърнати и следят морето.

Снимката е черно-бяла, а Дарина наподобява очарователно. Тийнейджърката е пуснала косата си да се вее свободно от вятъра.

Почти цяло лято двойката е в провинцията. Влюбените посетиха вилата на Радева. Отседнаха в морски курорти и несъмнено не се задържат в столицата. Дарина показа своя фотография, на която е облечена само с риза.

Президентската дъщеря залага на естествена визия. Тя заобикаля мощния грим и предизвикателните облекла. Но за сметка на това е доста по-красива, написа „ България през днешния ден ”.

Гаджето й е наследник на вицепремиера в държавното управление на Орешарски Зинаида Златанова. Нейният обичан Камен е студент и две години по-голям от нея.

Двамата се сближават около заниманието на Дарина. Младежите са част от екипа на театралната група „ Ле Страпонте ”.

Според слуховете връзките им са съществени. Това излиза наяве от първите им общи фотоси, които са направени още през 2017 година. От тогава двамата се движат в обща компания, обвързвана с театъра.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР