Те обявиха, че сами са се погрижили за чистотата на

...
Те обявиха, че сами са се погрижили за чистотата на
Коментари Харесай

Сега Вече Загази! Алекс Сърчаджиева В Епицентъра На Чудовищен Скандал!

Те оповестиха, че сами са се погрижили за чистотата на плажа, на който снимат и са изнесли голям брой боклуци. 24 души вземат участие в шоуто, чиито фотоси започнаха преди броени дни, написа Факти.бг.

В утринния си блок Нова телевизия сподели морската сцена на “Игри на волята: България ", откъдето водещата Алекс Сърчаджиева разгласи за първи път броя на участниците. И показа вълнението си от първите снимачни дни.

“Участниците ни са в действителност страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: мощна воля, устойчив и чевръст разум, овладяни страсти. Битката сред тях ще бъде съревнование, каквото феновете от дълго време не са виждали " – показа в ефира водещата на формата.

В надпреварата вземат участие 3 тима, които непрекъснато се борят за по-добри условия на живот. Единият тим отвоюва привилегията да живее в разкош.

Вторият работи за поминъка си като рибарска бригада а третият е пренебрегнат на необитаем плаж, където оцелява като че ли след морско корабокрушение.

“Игри на волята: България " е огромна продукция, която се снима на 10 разнообразни местоположения – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният ефирен формат е основан в Колумбия, откъдето за фотосите му в България дойде консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните надпревари и е взел участие в фотосите на 30 разнообразни сезона от “Игри на волята ".

" Всяка страна прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да проследявам, че се съблюдават главните детайли, които го вършат неповторим. Сигурен съм, че даваме началото на нещо огромно в България “, споделя Хуан.

Българският продуцентски екип е обсъждал дълго къде да се проведат първите фотоси за шоуто.

По съвет на колумбийските основатели, екипът стопира избора си точно на това място, поради невероятното комбиниране на природа. Крайбрежието на Черно море, в неповторимото му комбиниране с мистичната Странджа, съумява да надделее над екзотични дестинации като Мароко и Латинска Америка.

“Този формат можеше да се снима на всички места по света, само че ние избрахме България. Защото е най-красивата страна в района. Защото има толкоз непознати кътчета, с които би трябвало да се гордеем, тъй като има магия, която желаеме да споделим с всеки българин, написа Хотнюз. Затова сме в Странджа – земя, с която корените ни са надълбоко свързани.

И в участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава – мощен дух, устойчивост и, несъмнено, любов към историята и вековните обичаи.

Освен това, тематиката за опазването на околната среда и хармоничното общуване сред хора и девствена природа ще са акценти в наличието на предаването.

Екипът ни самичък изяви предпочитание да почисти плаж " Листи " и изнесохме над 30 чувала битoви боклуци “, приключва защитното си слово водещата на " Игри на волята: България “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР