Те обучават ИИ, използвайки данни от Twitter. Време е за

...
Те обучават ИИ, използвайки данни от Twitter. Време е за
Коментари Харесай

Мъск заплаши Microsoft със съд

„ Те образоват ИИ, употребявайки данни от Twitter. Време е за правосъден развой “, написа в туит Мъск, без да даде повече детайлности. Мнозина считат, че това е отговорът му на известието на Microsoft че от вторник, 25 април, рекламната му платформа (инструменти Smart Campaigns и Multi-platform) „ към този момент няма да поддържа Twitter “, до момента в който „ други обществени медийни канали като Фейсбук, Instagram и LinkedIn ще продължат да бъдат налични ”..

В резултат на решението, купувачите на реклами няма да имат достъп до своите сметки в Twitter посредством инструмента за обществено ръководство на Microsoft, разяснява Военновъздушни сили.

Отново в профила си в Twitter Мъск предизвести: „ Но извличането въз основата данни на Twitter, демонетизирането й (премахването на реклами) и по-късно продажбата на нашите данни на други не е печелившо решение “, само че си остави отворена малка врата с думите, че е " отворен за хрумвания ". Обвиненията в нелегално образование на ИИ и продажба на потребителски данни са съществени и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР