Те носят само проблеми на потребителите, казва Джон ЧенСгъваемите екрани

...
Те носят само проблеми на потребителите, казва Джон ЧенСгъваемите екрани
Коментари Харесай

Сгъваемите смартфони са ненужни, според BlackBerry

Те носят единствено проблеми на потребителите, споделя Джон Чен

Сгъваемите екрани не са революционна иновация в смарт телефоните, съобщи Джон Чен (източник: BlackBerry)

Мениджърът на компания-пионер в промишлеността на смарт телефоните се разгласи срещу новата мода, налагана на пазара от водещи производители – сгъваемите смарт телефони.

Джон Чен, изпълнителен шеф на BlackBerry, счита, че сходни устройства оферират всъщност… проблеми на потребителите от рода на в допълнение финансово натоварване и увеличени размери.

Той признава, че на сегашния стадий не би предложил сгъваем смарт телефон на елементарния консуматор. Според мениджъра, представен от Gizchina, сходни устройства не би трябвало да излизат от лабораториите, преди да бъдат подробно тествани и усъвършенствани.
още по тематиката
Джон Чен не смята сгъващите се екрани за революционна иновация, съпоставима със датчиците за пръстов отпечатък, системите за различаване на разположение и ирис на окото, които от дълго време се ползват в смарт телефоните.

Лидери на пазара като Huawei и Samsung към този момент показаха модели със сгъващи се екрани, а други компании също възнамеряват да пуснат сходни смарт телефони в близко време. Все още не са известни желанията на Apple за този клас артикули.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР