Те никога няма да влязат в Hell’s kitchen! Ресторантът е

...
Те никога няма да влязат в Hell’s kitchen! Ресторантът е
Коментари Харесай

Топ 5 на анти-домакините в бг елита

Те в никакъв случай няма да влязат в Hell’s kitchen! Ресторантът е вторият им дом! Готвенето не е тяхната буря, само че в кръчмите са същинска хала! Те са красиви и не биха си изцапали ръцете с рязане на лук и чесън. Те несъмнено не са домакини, само че компенсират с други свои качества, написа show.bg.

Тита

Такъв е казусът с Тита, която залива мрежата с разнообразни сторита, само че нито един път не я видяхме в кухнята. 23-годишната тутраканска хала избира да похапва гурме вкусотиите на топ готвачите в елитни заведения за хранене, с които вае съвършена фигура.



Антония Петрова

Мис България 2009 пък не разчита на кръчмарските готвачи – тя си има мъж, който да й прави тази работа. Антония Петрова постоянно хвали брачна половинка си Ивайло Батинков, който всеки ден й подготвя разнообразни вкусотии.



Венцислава Тафкова

Друга миска, която не е почитател на готвенето, е Венцислава Тафкова. Носителката на купата „ Мис България 2020 “ може постоянно да бъде засечена по столичните елитни заведения. Сторитата й в Инстаграм съвсем постоянно са от някой ресторант, където Тафкова си похапва сладко-сладко. Най-изненадващото в тази ситуация е, че моделката си похапва тортички и пастички, а в това време пази съвършена фигура. „ Моята сладка четвъртък вечер “, гласи последният й пост в мрежата, където театралничи в блестящ ресторант с изкушаващо тирамису. Дай боже всекиму!



Гери-Никол

24-годишната аренби гърла в никакъв случай не е докосвала черпака. Тя към момента живее с родителите си и разчита на домашно приготвената храна от мама, а когато й омръзне, прави оборот и реклама на локалните заведения за хранене. Предвид нежната й възраст, можем да й извиним анти-домакинстването.





Андреа

Азбучен образец, че родните чалга певици не обичат да готвят и не са положителни домакини, е Андреа. Според градските митове в дома й даже няма фурна и котлони, а съгласно самата Андреа тя съвсем не се храни. Паласките и окръглените й форми са от въздуха…

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР