Те успяха да съберат нужните подписи и изпратиха писмо до

...
Те успяха да съберат нужните подписи и изпратиха писмо до
Коментари Харесай

Смут На Позитано! Корнелия Нинова Извъртя Най-Неочакваното В Бсп!

Те съумяха да съберат нужните подписи и изпратиха писмо до управлението на столетната партия да избрани деня, в който да седнат и да се схванат ще бъде ли Борислав Гуцанов в листата на алените за общински съветници в морската столица.

Очакваше се изключителното съвещание на Националния съвет да се организира на 24 септември. Това обаче няма да се случи.

Нинова е попарила упоритостите на опозиционерите, като им е изпратила отговор. В него тя споделя, че няма нищо срещу да има пленум на партията и да се разиска поставеният проблем.

Тя е отчела правото на всеки социалист да събира подписи.

Също по този начин в отговора си, Нинова предлага тези, които са инициирали подписката да посочат датата и часа, който е комфортен за тях, с цел да се организира изключителното съвещание.

Припомняме, че абсурдът потегли след острата реакция на водача на варненските социалисти Гуцанов, който се оказа и отвън листата за общински съветници.

Вместо него лидер ще е Анелия Клисарова, някогашен министър на образованието в кабинета " Орешарски ". Тя е и претендентът за кмет на алените във Варна.

Вместо него лидер ще е Анелия Клисарова, някогашен министър на образованието в кабинета " Орешарски ". Тя е и претендентът за кмет на алените във Варна.

Припомняме, че по-рано през септември, заместник-председателят на партията Кирил Добрев съобщи, че Гуцанов е със свалено политическо доверие. Затова пленумът решил, че няма по какъв начин той да води листата на Българска социалистическа партия във Варна. Няма никаква драма, счита Добрев. Гуцанов е събитие в Българска социалистическа партия, което това управление се опита да приключи, посочи той.

Това събитие е влезнало доста съществено, то е като израстък в Българска социалистическа партия, уточни още заместник-председателят на столетницата. Затова пленумът взел вярно решение.

Досега никой червен не си разрешавал да апелира пред съда партийно решение. За задачата си имало контролна комисия. С Клисарова и младите претенденти за кметове по региони алените щели да имат по-добър триумф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР