Те може и да играят на различни континенти тези дни,

...
Те може и да играят на различни континенти тези дни,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отговаря на феновете на съперника, скандиращи името на Лионел Меси, с неприличен жест

Те може и да играят на разнообразни континенти тези дни, само че съперничеството Кристиано Роналдо против Лионел Меси беше разкрито от почитатели в Саудитска Арабия... и реакцията на Роналдо към тях, които скандираха името на остарелия му зложелател.

В продължение на години двойката се изправяше един против различен в Испания. Головете на Роналдо за Реал Мадрид и на Меси за Барселона сложиха двата клуба в директна съпротива, като двете звезди си поделят извоюваните Златна топка за десетилетие.

В наши дни Роналдо е в Saudi Pro Лига с Ал-Наср, до момента в който Меси се реалокира в Мейджър Лийг Сокър с Интер Маями. По време на мач сред Ал-Наср и Ал-Шабаб обаче, почитателите на последния скандираха името на Меси в явен опит да раздразнят португалския нападател.

Вместо да пренебрегва държанието, Роналдо стисна ръката си, с цел да ухото му, преди да направи непристоен жест. Редица почитатели го видяха като чудноват ход от 39-годишния състезател, който е в първия си цялостен сезон в Саудитска Арабия, откакто се причисли по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР