Те може да не са минали под венчилото и да

...
Те може да не са минали под венчилото и да
Коментари Харесай

Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун

Те може да не са минали под венчилото и да не са си давали клетви, само че от повече от 30 години Голди Хоун и Кърт Ръсел си споделят "Да " всеки ден и това значи доста повече от всяка женитба. И може би тъкмо избягването на брака, е тяхната загадка за същинска обич, защото и двамата имат предходни провалени бракове.

Голди, която е родена през 1945г., стартира кариерата си като кокетна, занимателна русокоска в комедийното шоу Rowen and Martin’s Laugh-In, а по-късно си печели редица функции във филми, откроявайки се като актриса с богато възприятие за комизъм. През 1969 година печели премия на Академията за присъединяване си във кино лентата Cactus Flower.

Но един различен филм се оказва по-съдбовен за актрисата. Филм, който не е толкоз добре прочут, само че и донася нещо извънредно значимо - познанството с Кърт Ръсел. Двамата се срещат на снимчаната плоюадка през 1968 година, само че същинската им любовна история стартира цели 15 години по-късно.

 голди хоун кърт ръсел Getty/Gulliver

За тези 15 години Голди се омъжва два пъти - първо за артиста и режисьор Гъс Триконис, а по-късно за артиста Бил Хъдсън, от който ражда две деца - Оливър и Кейт, които също стават артисти.

През това време кариерата на Голди доближава своя връх, а през 1983г. пътищата им с Кърт още веднъж се преплитат, когато са определени да си партнират във кино лентата Swing Shift. Точно тогава искрите стартират да прехвърчат и дамата са неразделни от оня миг насам.

В свое изявление Голди споделя възприятията си към Кърт:

Ние сме влюбени. Всяка заран се разсънвам и се веселя, че той е до мен. Носи ми кафе, аз го целувам. Обичам се, същински. Караме се като всички останали хора, само че не можем да си представим да изживеем животите си с някой различен. "

 голди хоун кърт ръсел Getty/Gulliver

Кариерата на Кърт стартира още като дете, а през 1970г. той стартира дългогодишна поредност от участия в фамилни филми на Дисни. Запознава се с първата си брачна половинка Сюзън Хъбли на снимачната площадка на кино лентата Elvis. Двамата имат един наследник, Дейвид. Двойката е в развой на бракоразвод, когато ориста връща Голди назад в живота на Кърт. Синът им Уаят се ражда три години по-късно.

През годините и двамата са доста заети с кариерите си, само че това прави любовта им още по-силна, а тях двамата още по-близки. Въпреки това, те споделя, че непрестанно ги питат по кое време ще се оженят.

В свое изявление Кърт Ръсел споделя следното:

Разбирам за какво ми задават този въпрос, бракът е огромна институция, само че ние не считаме, че ни би трябвало подобен знак, с цел да се усещаме семейство. Бракът е хубаво нещо и може би някой ден ще се оженим, само че за момента нямаме такова предпочитание. Ако инцидентно го създадем, то ще бъде в доста стеснен кръг, без непотребна суетност и фанфари.

 голди хоун кърт ръсел Getty/Gulliver

Днес и двамата са към 70-годишни, радват се на внуците си, а любовта им е по-силна от всеки път. Те са истински образец за това, че любовта играе по свои лични правила и не е нужно да я слагаме в рамки.

Всяка заран се разсънвам и мога да предпочитам. Не се усещам в капан. Мога да избера да го обичам или да не го обичам. Мога да избера дали да съм там или да не съм. И това ми харесва. Харесва ми, че в живота ми има човек, към който имам отговорности. С него се старая да съм най-хубавата си версия, а той се отнася по същия метод към мен, споделя Голди пред Опра.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР