``Те мислят, че могат хем да влязат в ЕС, хем

...
``Те мислят, че могат хем да влязат в ЕС, хем
Коментари Харесай

Каракачанов: Македонските политици на маса са добри българи

``Те мислят, че могат хем да влязат в Европейски Съюз, хем да запазят антибългарската си реторика. Това няма по какъв начин да стане``, съобщи в ефира на bTV водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов по отношение на поддръжката от страна на България за участие на Северна Македония в Европейски Съюз.

Той посочи, че неговото самообладание към нашата съседка от дълго време се е изчерпало. „ Познавам добре всички македонски политици, с някои от тях съм пил ракия на маса. Македонските политици на маса са положителни българи, само че обществено стартират да изясняват, че е доста комплицирано “, посочи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов е подготвил предложение с два разновидността за позицията на България по отношение на Северна Македония и ще ги показа на идващото съвещание на Министерския съвет. ``Разбира се, държавното управление ще е това, което ще вземе решението``, посочи той.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и проблема с нападания неведнъж и обиран деец от Втората международна война Дянко Марков.

``Проблемът е, че никой не желае да вземе отношение към циганския бандитизъм в страната, няма да стане с туптене на топката и отблъскване на номера``, сподели министърът на защитата.

В тази връзка през днешния ден от Вътрешна македонска революционна организация ще да внесат законопроект, обвързван с битовата престъпност. Една от предлаганите промени е за разширение на обсега на неизбежната защита. Той изясни и за какво партията му изиска закриването на Българския хелзинкски комитет (БХК).

Според него заслуга за метода, по който живеят ромите в България в последните 30 години имат организациите като „ антибългарския хелизинкски комитет “.
``Не съм чул в последните 25 години да отбрани българи жертви на сходни закононарушения. Те се занимават единствено с правата на сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не на жертвите``, изясни Каракачанов.

По думите му ръководителят на БХК Красимир Кънев е една от аргументите за абсурда с решението за предварително освобождение на австралиеца Джок Полфрийман.

``Делото на Върховен касационен съд е планувано за понеделник – 7 октомври. Ние призоваваме всички жители, които не са съгласни с решението на съда, да се съберат пред Съдебната палата в 9 ч. да си изразим мнението``, прикани водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР