Те казват още, че били изненадани, че бившият македонски премиер

...
Те казват още, че били изненадани, че бившият македонски премиер
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Службите И Мвр На Крак! Бившият Премиер Се Облича Като Жена!

Те споделят още, че били сюрпризирани, че някогашният македонски министър председател се намира в резиденцията на Орбан. Журналистът Золт Кернер от 24.hu е декларирал пред „ Макфакс “, че първите дни от престоя си в Будапеща Груевски е прекарал в хотел Кемпински в Будапеща.

„ Преди няколко месеца държавното управление направи промени в Закона за имиграцията. Според тази процедура, в същият миг, когато е минал границата, държавното управление е трябвало да върне Груевски в Македония, или в Сърбия, в случай че фактически той е дошъл в страната през Сърбия, защото двете се считат за сигурни страни. Ако Сърбия откаже да го одобри, тогава ще би трябвало да стартира процедура за даване на леговище. Това е нормалната процедура за тези, които молят за леговище. Цялата процедура би трябвало да приключи в период от 60 дни, или в случай че е по бързата процедура, за 15 дни. Ние нямаме информация коя процедура е определена “, съобщи журналистът Кернер.

Евродепутатът от Нидерландия Джудит Саргентини, върл съперник на Виктор Орбан, попита намерено унгарските управляващи дали ще отхвърлят молбата за леговище на някогашния македонски министър председател, тъй като съгласно техните критерии той е пристигнал от сигурна страна, написа Пик.

Маждарските медии разгласяват разнообразни информации за бягството на Груевски. Най-голямото издание index.hu написа, че той минал унгарската граница преоблечен в женски облекла.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР