Те изглеждат студени и безчувствени, но само на пръв поглед.

...
Те изглеждат студени и безчувствени, но само на пръв поглед.
Коментари Харесай

Две зодии, които рядко признават чувствата си

Те наподобяват студени и безчувствени, само че единствено на пръв взор. Ако вашият сътрудник не може да каже на глас, че ви обича, тогава ще е по-добре да се научите да „ четете “ знаците, с които той ви подсказва възприятията си.
Козирог
 Топ 3 на най-порочни знаци на зодиака Топ 3 на най-порочни знаци на зодиака
Тези представители на зодиакалния кръг не пропущат най-мръсните способи за реализиране на задачата си. Астролозите са показали трите най-под...
Студен и нахален - това е първото усещане, което хората имат при среща с хората, родени под този знак. Козирозите основават тип на непревземаема цитадела, която никой и нищо не може да допре. Но вътре в тези четири стени те могат да плачат цяла нощ, несъмнено, в случай че у дома няма никой различен, който да притихнал очевидец на човешките му усеща.
Веднага откакто разрушат стените, с които са се обкръжили, на тяхно място незабавно се появяват нови, още по-здрави. И когато Козирогът е подготвен да се откаже и да ви разреши да го докоснете, най-сетне ще видите, че той също има усеща и то много дълбоки.
Показвайки страстите си, Козирозите са възпрепятствани от страха, че ще бъдат засегнати. Затова те ги крият надълбоко в себе си. По-лесно им е да отрежат крайници си, в сравнение с да признаят любовта си на някого. Щом обаче пробиете тези стени, отбраната им ще падне. Но това ще изисква стоманени нерви и голяма устойчивост от ваша страна.
Лъв
 Начините, по които той ще покаже, че си значима за него Начините, по които той ще покаже, че си значима за него
Жените и мъжете са разнообразни, само че когато мислят за постоянна връзка, демонстрират това по подобен метод. Дамите показват своя фаворит пред п...
Лъвът не може да се оправи със суетата си, което му пречи да се отвори и да покаже на индивида до себе си своите недостатъци, даже в случай че те са били познати през целия си живот.
Тези хора в никакъв случай няма да признаят това, от което се срамят. И постоянно ще ви преследва възприятието, че знаете все по-малко за своя Лъв, в сравнение с той знае за вас. Той елементарно ще ви остави на мира и ще отиде да се забавлява, без да се усеща отговорен за нищо.
Казва думата „ скърбя “ единствено в изключителни случаи. Дори в случай че в дълбините на душата си Лъвът осъзнае, че е сбъркал, той в никакъв случай няма да го признае. Този човек се счита за съвършен. Без изтезания не можете да го накарате да води откровен диалог за възприятията си.
Няма по какъв начин властелинът на света да признае, че е смъртен. Не е допустимо да изпитва усеща, които изпитват елементарните хора.
 Това са зодиите, които демонстрират слабостите и страстите си Това са зодиите, които демонстрират слабостите и страстите си
Преди години разбирането в обществото беше, че си мощен, в случай че прикриваш възприятията си и не показваш уязвимост. Тогава всеки подобен човек се...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР