Те имат за цел да счупят текущия най-дълъг постоянен световен

...
Те имат за цел да счупят текущия най-дълъг постоянен световен
Коментари Харесай

Приятели се насочват към световен рекорд по гребане, за да повишат осведомеността за предизвикателството за психичното здраве

Те имат за цел да счупят настоящия най-дълъг непрекъснат международен връх за гребане на закрито в лека категория за дребен тим единствено от мъже на възраст 20-29 години, който сега е 26 часа.

29-годишният господин Кениън е постигнал справедливия си дял от международните върхове – в това число за най-дългото непрестанно гребане на гребна машина на закрито за 83 часа соло – само че сподели, че желае фокусът на това предизвикателство да бъде по отношение на повишението на осведомеността за психологичното здраве.

Говорейки преди предизвикването, господин Кениън, който е основан в Девън, сподели пред осведомителната организация PA: „ Загубих няколко близки другари поради самоубийство, когато бях в университета и аз също съм се сблъсквал с тревога и под паника разстройства.

„ Психичното здраве непрекъснато участва в живота ми (и на господин Мур и господин Пиеро) и едно нещо, което ни събра всички дружно, е, че сме осъзнахме, че в обществото, в което се намираме, провокациите на психологичното здраве към момента се възприе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР