Те идват още от бунтарските години на ХХ в., с

...
Те идват още от бунтарските години на ХХ в., с
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим кубинки по най-елегантния начин

Те идват още от бунтарските години на ХХ в., с нас са и в положителни, и в неприятни времена (но най-много когато вали), придават пънкарски изискан на всеки тоалет и дават няколко спомагателни сантиметра към височината ни – те са надеждните кубинки. Ето как да ги носите тази есен!
             

A post shared by (@valerialipovetsky) on Oct 20, 2020 at 6:26am PDT

Обичаме контрастите в стайлинга си, те вършат аутифта ни забавен и открояващ се, а от време на време и го балансират. Съчетаваме грубите кубинки с нежни с дълъг ръкав. За визия в жанр " 90-те " залагаме на такава с флорален принт. Допълваме я с пуловер или кожено яке съгласно времето и настроението. За градска си визия комбинираме кубинките с удобни прави с висока талия. Обличаме някой комфортен суитшърт или и прибавяме минималистични златни бижута за грациозност.
               
on Oct 13, 2020 at 11:11pm PDT

Когато си мислим за кубинки, нормално незабавно ги асоциираме с пънк и с черно, само че постоянно можем да ги изберем в някой по-свеж колорит и даже с принт или с металически свършек. И в случай че си търсите съвършения акцент, безусловно вижте на, където ви чакат аксесоари във всевъзможни цветове – от минималистични до шарени и в ярки цветове.
 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР