Те били заловени по време на оперативка за разпределение на

...
Те били заловени по време на оперативка за разпределение на
Коментари Харесай

Навръх Студентския Празник В България Се Случи Нещо Колосално! Полицията Тръшна На Земята

Те били хванати по време на " оперативка " за систематизиране на дрогата, с която търгували, заяви шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев.

Бандата търгувала с марихуана и с метамфетамини. Те пробвали да наложат монопол на пазара на дрога в района. Случвало се да пребиват дилъри, които продавали шано. Групата е налагала нарко монопол по " силов и жесток метод " на територията на Търново, сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Обвиненията най-вероятно ще бъдат за - управление и присъединяване в ОПГ за продажба и разпространяване на опиати и силови дейности, прецизираха от прокуратурата.

При акцията са претърсени 23 адреса, на които са открити марихуана, пико и други опиати. Открита е и преносима лаборатория за пико.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов става все по-добър синхрона и резултатите на органите на реда и прокуратурата, а интервенцията демонстрира, че по казуса с наркоразпространението се работи " редовно и целеустремено.

По проблема с проведената незаконна група, която е правила стопански закононарушения свързани с реекспорта на медикаменти, и по други сродни проблеми работи с изключение на прокуратурата и изпълнителната власт в лицето на разнообразни органи от разнообразни министерства, с които работим много интензивно, сподели Гешев. Повече информация ще има идната седмица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР