...

</TD
Дневен хороскоп за 18.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОбмисляйте добре
Коментари Харесай

Любовта се усмихва на една зодия днес

Дневен хороскоп за 18.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Обмисляйте добре начинанията и не бързайте да пристъпвате към тяхното реализиране. Ще осъзнаете, че неприятели се пробват с клюки да попречат на хармонията в връзките ви на работното място, само че вредят и на персоналните ви връзки. Прибързаността ви вреди. Изявете най-хубавото от себе си. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват до края на годината. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени. 

ТЕЛЕЦ

Проведете плануваните настоятелен диалози. Бъдете деликатни, тъй като неприятелите ви за следващ път желаят да ви злепоставят. Бъдете откровени пред вашите сътрудници и споделете подлите им проекти, които вредят и на общата ви работа. Приемете без да се обиждате рецензията им и тяхното мнение. Ново запознанство или среща със остарели познати,  ще остави у вас загатна за разочарования и горест и ще обтегне връзките с интимния ви сътрудник. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете виновни към служебните си отговорности. Внимателно се вслушвайте в диалозите на сътрудниците си, които може да ви упрекнат в отвращение да им бъдете потребни. Не допускайте страстта да ви грабне и запрати в непредвидена и несъответствуваща делова среда, с цел да не съжалявате. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. Не си коства да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, в случай че не сте фамилни и сте сигурни в възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. 

РАК

На вашето работно място не се замесвайте в спор, който въобще не ви визира, само че сте решили непременно да кажете мнението си. Рискувате да създадете съществени проблеми в връзките с сътрудниците си, а скоро ще ви би трябвало поддръжката им. Не ви предлагам да се подчинявате на страстта. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици, които се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник и в този момент е време да се разделите. Целта им е обвързвана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви връзки страдат поради нараненото ви его и неспособност да прецените дали сте постъпили вярно, като сте отрязали роднините си. 

ЛЪВ

Постарайте се да не допускате финансови загуби. Вашият блян към смяна носи отрицателни последствия. Трудностите на работното ви място пораждат по ваша виновност. Бъдете внимателни, тъй като препоръките на ваши сътрудници могат да ви навредят при наивност от ваша страна. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят половите ви връзки в бъдеще и дали ще се разделите дефинитивно с интимната си половинка. 

ДЕВА

За следващ път имате опция да блеснете със познания и умения. Ще заслужите уважението на сътрудниците си и на управлението. Справяте се даже и с компликациите, които не са свързани с вас, с цел да помогнете за триумфа на общата работа. Вашето мнение се оказва водещо. Планираните задания отхвърляте с лекост. На несемейните дами им следва среща, която може да се окаже с мечтания сътрудник. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте фамилни, вечерта ви поучавам да останете с околните си и да се отдадете на секс и романтика. 

ВЕЗНИ

Обсъдете с юристите си опцията да подготвите контракти за съдружничество с нови сътрудници и ги подпишете през идната седмица. Ще спечелите нови другари и настоятелен сътрудници. Разкрийте напълно своите благоприятни условия, като предприемете плануваните промени в професионалните си проекти. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си с тази смяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след сантименталната вечеря, в случай че останете вкъщи, се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Въпреки, че сте склонни да се доверите на ваши другари и настоятелен сътрудници, през днешния ден не трябва да приемате техните препоръки по какъв начин да разрешите финансови проблеми. Тези от вас, които ръководят личен бизнес, би трябвало да са изключително внимателни. При настоятелен диалози ще усетите напрежение, което не е във ваша изгода. Късметът не е напълно на ваша страна, скъпи дами. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си. И в този ден може да пренебрегнете половите мигове единствено в случай че сте преуморени. 

СТРЕЛЕЦ

Не се поддавайте на изкушението да подготвите инвестиция в план на вашите сътрудници, тъй като ще си създадете съществени финансови усложнения. Ако имате уговорено посещение и се постанова да отделите време и за служебните си отговорности, предупредете, с цел да не си създадете проблеми. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки. Ако не сте позволили препирня поради нещо, казано от вас несъзнателно, не пропускайте половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Очаквайте триумфи, в случай че овладеете страстта и не реагирате преждевременно на рецензията, която е градивна. Не приемайте безогледно примамливи настоятелен оферти, с цел да не загубите и персоналните си спестявания. Вашите близки имат свои проекти за деня. Приемете ги, макар че се разграничават от вашите. Вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия. Предпазвайте се от утежняване на здравословното положение, контузии и проблеми, подбудени от напрежението денем.

ВОДОЛЕЙ

Ако се готвите да осъществите делово пътешестване, бъдете внимателни в този ден, тъй като сте разсеяни, а мислите ви са заети с разнообразни идни задания. Внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете дилемите си по този начин, че да не ви натоварват. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия съкровен сътрудник има нова връзка и ще ви лиши от полови удоволствия.

РИБИ

Обмисляйте умерено всичко, което предприемате. Очаквайте доходи. В деловите си връзки сте безапелационни и печелите доверието на близките. Възобновете деликатно и без упоритост прекъснатите връзки с хора, които могат да ви бъдат потребни. Внимателните и рационални дейности ще ви оказват помощ да избегнете сериозните неточности. В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Ревността на колегата ви може да докара до отвод да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте развалили връзките си поради вашите недомислени действия
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР