...

</TD
Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е отстранил
Коментари Харесай

Скандал: Ето защо Ивайло Петев изгони Пянич


Пянич изигра 66 минути при загубата от Финландия с 1:3, като получи куп освирквания от почитателите на отбора поради слабата си игра. Стана ясно, че в деня преди дуела срещу  финландците Пянич се е забавлявал цяла нощ, като е пушил наргиле и е пил алкохол.

Преди да изгони футболиста на Бешикташ, Петев е изискал пояснение. Пянич не е имал опрощение и се е извинил за държанието си, като е приел решението на българина без възражения.

Официалната страница на националния тим на Босна разгласява изказване, в което изяснява обстановката с халфа, който е благосъстоятелност на Барселона, само че то бе изтрито по незнайни аргументи.

Логично, Пянич не игра в последния дуел от квалификациите против Украйна, само че това не бе от огромно значение, защото босненците към този момент бяха отпаднали. Тимът на Петев загуби от украинците с 0:2.

Местните медии нападнаха Петев поради изключването на звездата и попитаха за какво Босна и Херцеговина не е играла с най-хубавите си играчи, което българинът дефинира като напълно свое решение.

На конференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли публицистите да не са толкоз отрицателни, при което стартира спор в залата за конференции. Той дефинира представянето на отбора под негово управление като " крачка напред " и разгласи, че не би трябвало самичък да дава оценка на работата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР